Bir gencimiz daha söylemlerin ve eylemlerin tutarsız olduğunu tecrübe ediyor.
Neyse bu konudan çıkarılacak tek ders bu değil, diğer ders arkadaş olmak değil sevgili olmak istediğin bir kızla arkadaş gibi 2-3 ay kaybedersen o sürede birisi çıkar, kızı alır sen de arkasından bakarsın. Bundan sonrakilerde bir kızdan hoşlanıyorsan niyetini en başından belirt, kız zaten tamamen olumsuz bakmıyorsa görüşmeye devam eder, rezervasyonunu yaptır ki kızın gözü daha az dışarıdan geleceklerde olsun, kızın da seni tanıması için fazla uzun süre vermeden hedefe git. Görüşmezse de başka kız mı yok? Mutlaka hem beğenine hem kafana göre birilerini bulursun.
@Geroyain, kız pişman olmadı. Siz sadece kendinizi bu şekilde avutuyorsunuz.
En başta arkadaşın olarak görüştüğün, sana da romantik bir ilgi beslemeyip başkasıyla görüşen kızın peşinden koşmaya gerek yok. Başka denemelere yelken açman çok daha iyi. Yenilere de bu kızda yaptığın hatayı tekrarlama, 2-3 görüşmeden sonra niyetini söyle. Kız direkt reddederse de hemen başkasına uçmak yerine eğer olursa yakın bir zamanda iyi geçtiğini düşündüğün başka görüşmeden sonra tekrar niyetini söyle. Bir süre bekle, kız gelmezse başka arayışa gir. Reddedildikten hemen sonraki gün başka dallara konmak da çevrendeki kızlarda seninle ilgili kötü intiba bırakır. Direkt kabul ederse de hayırlı olsun, kısa sürede batıracaksın zaten ama mümkün olduğu kadar tecrübe edinip sonrakilerde stabil bir ilişki yaşamayı hızlıca öğren.Hocam vallahi ne deseniz haklısınız da bu iş bitti mi?
İyi olmuş. Kızların ağzından çıkan şeylere -GRİ BÖLGEDE KALMAK ŞARTIYLA- direkt inanmaman gerektiğini anlamışsındır.bana bundan 2-3 hafta önce de ben keko sevmiyorum demişti.
Çok fazla beklemişsin ve muhtemelen arkadaşça takılıyorsunuz. Ben şahsen kızla işi max 1 ayda pişirmiş olurum.Kendisiyle 2-3 aydır konuşuyorum aşırı samimiyiz kızla arada dışarı çıkıyoruz falan.
Gibisi falan yok. O kız artık yok. Kaybettim gibi laflar kullanma zaten hiç olmamıştı? Neyin kafasındasın?Kızı kaybettim gibi.
Öyle bir dünya yok. Böyle şeylerle uğraşmak erkeğin onuruna yakışmaz. Tecrübeni alıp yoluna bak. Başka okuldaki kızlara yürümeni öneririm.Benim bu kızı o kekoya yâr etmemem lazım.
Sen neysin? Tarih anlatmayı seven sınıfın sessiz çocuğu mu? Emin ol kızların %92'si kekoyu seçer. Keko övücülüğü yapmıyorum. Azıcık maskülen olsan kız senin olurdu.Keko biriydi çıkma teklif eden kişi.
Keko olmana gerek yok. Ben sana neyi beğendiklerini söyleyeyim: maskülenite, sıkıcı olmamak. Bitti.Bazen diyorum keko olsam veya 1 günlüğüne olabilsem nasıl olurdu kızlar açısından neyini beğendiğini öğrenmiş olurduk.
Böyle boş işlerle uğ-raş-ma. Kızın etrafında geziniyorsun, kızın sevgilisi var!Kıza da sordum iş nasıl gidiyor bayağı iyi gidiyor falan dedi.
Çocuğun böyle konuşmasına ayar oldum. Sende kafanı eğip tamam abi mi dedin? Sırf çocuğun inadına kızla konuşmaya devam etmezdim ama konuşma anında kesinlikle kendimi ezdirmezdim. Şimdi sen gidip kıza şikayet etmişsindir.Bir daha bu kızın yanında seni görmeyeceğim
Kaba, belalıdan ziyade maskülen isterler. Maskülenite kendi içerisinde tatlı nazik odunluklar içerir hocam. Ha suçlulara romantik hisler besleyen kızlar vardır ama bunların sayısı çok düşüktür, sizin genellediğiniz durumun dışında bir durum bu.Bu tür kadınları anlamak zor. Bazen nazik, hoşgörülü erkek isterler, bazen de kaba, belalı tip. İlerde pişman olur zaten, sen bu tip kadınlarla muhatap olma.
Sakın o kekoyla uğraşma zaten keko o kızı bir güzel kendinden nefret ettirir birkaç haftaya senin peşinden koşar.
Kız hava atmak için kullanılacak bir araç değil. Kız SİZİ hava atmak için kullanmalı! Konu sahibi arkadaşa kızın donunun etrafında dolaşması için tavsiye verdiğinden tebrik ederim süper bir şekilde fişe takılmışsın. Anlamayanlara ikinci parça için (!) ünlem işaretimi bırakayım.kızı sırf hava atmak için kullanacak.
Bunu duyan bir insan ne mi yapar? Mantıklı bir insan mı ne yapar? O kızı nextler. Direkt nextler!Çok ağır firend zone yiyorum kız tarafından. Mesela kızla az önce sohbet ediyordum bana dedi ki şimdi çocukla dışarı çıkacağım. Bunu duyan bir insan mesela ne yapabilir ki.
Çocuğa helal olsun. Bunu söylemeden edemeyeceğim.Keko kızdan 1 yaş küçük.
Kız senden çok daha farkındalık sahibi ve çıktığı çocuğun ne olduğunu biliyor. "Yiiia ama o kötü çocukkk oyuncağımı kırdııı" diyeceğine işine baksana?Şunu da söylemek isterim kekoya giden kızlar kendileri diyor ben keko sevmiyorum diye. Sevdikleri adamları keko olarak görmüyolar herhalde. Anlatıyorum kıza böyle böyle adam tekin biri değil. Bana sadece yanlış biliyorsun diyor. Umarım bana yaşattığını yaşar.
Teşekkürler nihayet gökkuşağı üflemeyen mantıklı bir cevap.Next ver geç.
İyi olmuş. Kızların ağzından çıkan şeylere -gri bölgede kalmak şartıyla- direkt inanmaman gerektiğini anlamışsındır.
Çok fazla beklemişsin ve muhtemelen arkadaşça takılıyorsunuz. Ben şahsen kızla işi Max 1 ayda pişirmiş olurum.
Gibisi falan yok. O kız artık yok. Kaybettim gibi laflar kullanma zaten hiç olmamıştı? Neyin kafasındasın?
Öyle bir dünya yok. Böyle şeylerle uğraşmak erkeğin onuruna yakışmaz. Tecrübeni alıp yoluna bak. Başka okuldaki kızlara yürümeni öneririm.
Sen neysin? Tarih anlatmayı seven sınıfın sessiz çocuğu mu? Emin ol kızların %92'si kekoyu seçer. Keko övücülüğü yapmıyorum. Azıcık maskülen olsan kız senin olurdu.
Keko olmana gerek yok. Ben sana neyi beğendiklerini söyleyeyim: Maskülenite, sıkıcı olmamak. Bitti.
Böyle boş işlerle uğ-raş-ma. Kızın etrafında geziniyorsun, kızın sevgilisi var!
Çocuğun böyle konuşmasına ayar oldum. Sende kafanı eğip tamam abi mi dedin? Sırf çocuğun inadına kızla konuşmaya devam etmezdim ama konuşma anında kesinlikle kendimi ezdirmezdim. Şimdi sen gidip kıza şikayet etmişsindir.
Kaba, belalıdan ziyade maskülen isterler. Maskülenite kendi içerisinde tatlı nazik odunluklar içerir hocam. Ha suçlulara romantik hisler besleyen kızlar vardır ama bunların sayısı çok düşüktür, sizin genellediğiniz durumun dışında bir durum bu.
Burada sözde kriminal dediğimiz çocukta liseli keko fetüsün teki. Ne kriminali?
Kız hava atmak için kullanılacak bir araç değil. Kız sizi hava atmak için kullanmalı! Konu sahibi arkadaşa kızın donunun etrafında dolaşması için tavsiye verdiğinden tebrik ederim süper bir şekilde fişe takılmışsın. Anlamayanlara ikinci parça için (!) ünlem işaretimi bırakayım.
Bunu duyan bir insan ne mi yapar? Mantıklı bir insan mı ne yapar? O kızı Next'ler. Direkt Next'ler!
Çocuğa helal olsun. Bunu söylemeden edemeyeceğim.
Bu kadar agresif olmanın nedeni sende 3 sene önceki halimi görmem bu arada. Keşke birileri beni 3 sene önceden sopalasaydı.
Kız senden çok daha farkındalık sahibi ve çıktığı çocuğun ne olduğunu biliyor. "yiiia ama o kötü çocukkk oyuncağımı kırdııı" diyeceğine işine baksana?
Teşekkürler nihayet gökkuşağı üflemeyen mantıklı bir cevap.
Ks arkadaş Next ne demek araştırsın bu arada. Kızın yörüngesinden çıkarken kız sana mutlaka ekmek kırıntıları atacak o kırıntıları çöp poşetine koyup uzaya fırlatacaksın. Türkçesi > kızı "belki geri döner" umudu olmadan hayatının her yerinden sileceksin.
Sosyal medyadan çıkart. Telefon numarasını sil. Oralardan yazarsa mesaja 6-40 saat sonra dön. Mesaja döndüğün zaman ne sıcak ne soğuk davran ve nazikçe başından sav. Öfkede bir duygudur, hiçbir duygu yansıtma.Şimdi kızla aynı okuldayım ben bu Next'i nasıl çekeceğim?
Öyleyse çok iyi. Yeni kız bul sen direkt.Ama şunu anlamıyorum ben gerçekten dışa dönük bir insanım.
Mantıklı düşünebilen bir adamsan daima gri bölgede kalmak şartıyla erkekadam sitesine girip oku. Kişisel gelişim mastürbasyonu yapma ama nedenlerin orada.Bu kekoya nasıl kısa sürede ısındı da bana bu kadar ısınamadı.
Sosyal medyadan çıkart. Telefon numarasını sil. Oralardan yazarsa mesaja 6-40 saat sonra dön. Mesaja döndüğün zaman ne sıcak ne soğuk davran ve nazikçe başından sav. Öfkede bir duygudur, hiçbir duygu yansıtma.
Aynı olayı okulda karşına çıkarsa da yap. Denk gelirse daima poker face (ifadesiz surat) kal. Hafifçe tebessüm edebilirsin hatta hafiften sırıtabilirsin diyelim. Bunu yaparken kıza bir yere yetişmem gerekiyor gibi bahane sunup başından sav. Mesela kantine gideceğim, arkadaşlarım bekliyor, lavaboya gideceğim gibi.
Okuldan 1-2 tane eküri (arkadaş) bulundur. Kız okulda peşinden gelirse bu ekürilerin yanına git, o eküriler kızı yanından nazikçe kovsun. Bunlar kızın peşinden gelmesi durumunda yapacağın şeyler. Peşinden gelmiyorsa zaten en iyisi direkt kurtulmuş olursun.
Kız seni ilgi için kullanabilir. İzin verme. Kızın yörüngesine tekrar girme. Aklının almayacağı şeyler deneyebilir. Ben lisedeyken hepsini yiyordum vallahisen yeme.
Öyleyse çok iyi. Yeni kız bul sen direkt.
Mantıklı düşünebilen bir adamsan daima gri bölgede kalmak şartıyla erkekadam sitesine girip oku. Kişisel gelişim mastürbasyonu yapma ama nedenlerin orada.
Hocam az önceki mesajımda ne dediysem aynen geçerlidir. Kızı nextle. Etrafından doğru bir kız bul. Şu anki bu kız sana ekmek kırıntısı atmaya kalkarsa başından sav. Asla inanma.Şunu söylemek isterim normalde kızla okul çıkışı çekirdek falan alıp yerdik. Şimdi şakayla karışık dedim ki "bir daha yapamayacağız herhalde şu çekirdek işini" kız diyor sevgilimle beraber gideriz. Bence burada benim ilgimi kaybetmemek için de uğraşıyor. Siz nasıl dersiniz hocam?
Hocam az önceki mesajımda ne dediysem aynen geçerlidir. Kızı Next'le. Etrafından doğru bir kız bul. Şu anki bu kız sana ekmek kırıntısı atmaya kalkarsa başından sav. Asla inanma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.