Sevdiğim kız kekoya gitti

Reis yemin ederim ne desen haklasın gel konum atayım beni döv ciddi söylüyorum.
Gerek yok kızın yaptığı sana daha büyük ders oldu zaten. Kızı unut gitsin. Kendini arkadaş kategorisine atarak en başından kaybettin zaten.

Bu kadar mesajdan sonra bu soruyu soruyorsan bence boşver daha fazla dil dökmeyelim forumda. Onun yerine sana şöyle bir tavsiye vereyim, başka bir kızla "gerçekten" yakın arkadaş ol, o sana kızlara karşı nasıl davranman gerektiği konusunda tavsiye verir. 1-2 yıllık arkadaşlıktan sonra sen ona hedefi gösterirsin, o sana asist bile yapar.
Arkadaşın olacak kızın arkadaş çevresinden uzak dur, o işin sonu kötü bitiyor.
 
Son düzenleme:
başka bir kızla "gerçekten" yakın arkadaş ol, o sana karşı cinsine karşı nasıl davranman gerektiği konusunda tavsiye verir
Av avcıya tavsiye istese bile veremez hocam. Felsefe yapmıyorum harbiden olacak işi batırabilirler. Çok harbi bir kız bulmadığı sürece bu taktik işe yaramaz. Onu bulmakta sevgili bulmaktan daha zordur.

Bu kadar mesajdan sonra bu soruyu soruyorsan bence boşver daha fazla dil dökmeyelim forumda.
Katılıyorum ama acımasız olmayalım Zamanında içine düştüğüm Oneitis çukurundan 1 kişiyi kurtarsam bile faydadır bana.
 

Aynı kızla arkadaş kalsam mesela nasıl olur?


Eyvallah hepiniz bana yardımcı oldunuz. Sayenizde atlatırız bunu da evelallah.
 
Av avcıya tavsiye istese bile veremez hocam. Felsefe yapmıyorum harbiden olacak işi batırabilirler. Çok harbi bir kız bulmadığı sürece bu taktik işe yaramaz. Onu bulmakta sevgili bulmaktan daha zordur.
Ortaokuldan itibaren bu konuda şanslıyım, yakın arkadaşlarımın çoğu kadın ve bana pek çok konuda sağlam eğitim verdiler desem abartmış olmam. Üniversitedeyken aynı kız için birkaç tanesinden yardım istediğimde hepsinin kızla arkadaş olup benim evime misafirliğe getirip tanıştırdıkları bile oldu. Üniversiteden beri bunlara gerek yok işimi kendim hallediyorum.

Aynı kızla arkadaş kalsam mesela nasıl olur?
Kaç sayfadır sana o kızı bırak, hoşlandığın kızdan arkadaş, kendini friendzone'a attırdığın kızdan da sevgili olmaz diyoruz. Daha o kekolardan çok göreceksin o kızın yanında, akıl sağlığı yerinde olan kimse bu eziyeti kendine yıllarca çektirmez. O kızdan sana iş çıkmaz. O kızı geride bırak, önüne bak diyoruz bunda anlaşılmayacak bir şey yok.
 
Keko seven birinden neden bu kadar kopamıyor arkadaş merak ediyorum, çok yakın arkadaşım olsun en fazla 1-2 kere uyarırım gerisine de karışmam onun hayatı sonuçta. Ayrıldıktan sonra peşimi bırakmıyor, tehdit ediyor laflarını dinleyemem tabi ilişkimi keserim.
 
Ya yar etmemen lazım da kız seni bırakıp gitmiş. Seni bırakıp gidenin ne diye peşine düşüyorsun?
 
Bu yaşta kızların %90 3iq ergen tipler oluyor zaten boş ver, doğru kişiyi bulmak için ilk önce nasıl biri olduğuna bak işi gücü erkekler olan kızı boş ver bunuda zaten kaybettin artık daha böyle hayatı olan tiplere bak
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…