Sevdiğim kız kekoya gitti

Reis yemin ederim ne desen haklasın gel konum atayım beni döv ciddi söylüyorum.
Gerek yok kızın yaptığı sana daha büyük ders oldu zaten. :D Kızı unut gitsin. Kendini arkadaş kategorisine atarak en başından kaybettin zaten.

Şunu anlamıyorum ben gerçekten dışa dönük bir insanım. Kızı sürekli güldürürüm, trip atar, naz yapar gel derim, gelir falan. Bu kekoya nasıl kısa sürede ısındı da bana bu kadar ısınamadı?
Bu kadar mesajdan sonra bu soruyu soruyorsan bence boşver daha fazla dil dökmeyelim forumda. Onun yerine sana şöyle bir tavsiye vereyim, başka bir kızla "gerçekten" yakın arkadaş ol, o sana kızlara karşı nasıl davranman gerektiği konusunda tavsiye verir. 1-2 yıllık arkadaşlıktan sonra sen ona hedefi gösterirsin, o sana asist bile yapar. :D
Arkadaşın olacak kızın arkadaş çevresinden uzak dur, o işin sonu kötü bitiyor.

Son düzenleme:
başka bir kızla "gerçekten" yakın arkadaş ol, o sana karşı cinsine karşı nasıl davranman gerektiği konusunda tavsiye verir
Av avcıya tavsiye istese bile veremez hocam. Felsefe yapmıyorum harbiden olacak işi batırabilirler. Çok harbi bir kız bulmadığı sürece bu taktik işe yaramaz. Onu bulmakta sevgili bulmaktan daha zordur.

Bu kadar mesajdan sonra bu soruyu soruyorsan bence boşver daha fazla dil dökmeyelim forumda.
Katılıyorum ama acımasız olmayalım :) Zamanında içine düştüğüm Oneitis çukurundan 1 kişiyi kurtarsam bile faydadır bana.

Gerek yok kızın yaptığı sana daha büyük ders oldu zaten. :D kızı unut gitsin. Kendini arkadaş kategorisine atarak en başından kaybettin zaten.

Bu kadar mesajdan sonra bu soruyu soruyorsan bence boş ver daha fazla dil dökmeyelim forumda. Onun yerine sana şöyle bir tavsiye vereyim, başka bir kızla "gerçekten" yakın arkadaş ol, o sana kızlara karşı nasıl davranman gerektiği konusunda tavsiye verir. 1-2 yıllık arkadaşlıktan sonra sen ona hedefi gösterirsin, o sana asist bile yapar. :D
arkadaşın olacak kızın arkadaş çevresinden uzak dur, o işin sonu kötü bitiyor.

Aynı kızla arkadaş kalsam mesela nasıl olur?

Av avcıya tavsiye istese bile veremez hocam. Felsefe yapmıyorum harbiden olacak işi batırabilirler. Çok harbi bir kız bulmadığı sürece bu taktik işe yaramaz. Onu bulmakta sevgili bulmaktan daha zordur.

Katılıyorum ama acımasız olmayalım :) zamanında içine düştüğüm oneitis çukurundan 1 kişiyi kurtarsam bile faydadır bana.

Eyvallah hepiniz bana yardımcı oldunuz. Sayenizde atlatırız bunu da evelallah.

Ortaokuldan itibaren bu konuda şanslıyım, yakın arkadaşlarımın çoğu kadın ve bana pek çok konuda sağlam eğitim verdiler desem abartmış olmam. Üniversitedeyken aynı kız için birkaç tanesinden yardım istediğimde hepsinin kızla arkadaş olup benim evime misafirliğe getirip tanıştırdıkları bile oldu. :D Üniversiteden beri bunlara gerek yok işimi kendim hallediyorum.

Aynı kızla arkadaş kalsam mesela nasıl olur?
Kaç sayfadır sana o kızı bırak, hoşlandığın kızdan arkadaş, kendini friendzone'a attırdığın kızdan da sevgili olmaz diyoruz. Daha o kekolardan çok göreceksin o kızın yanında, akıl sağlığı yerinde olan kimse bu eziyeti kendine yıllarca çektirmez. O kızdan sana iş çıkmaz. O kızı geride bırak, önüne bak diyoruz bunda anlaşılmayacak bir şey yok.

Kaç sayfadır sana o kızı bırak, hoşlandığın kızdan arkadaş, kendini friendzone'a attırdığın kızdan da sevgili olmaz diyoruz. Daha o kekolardan çok göreceksin o kızın yanında, akıl sağlığı yerinde olan kimse bu eziyeti kendine yıllarca çektirmez. O kızdan sana iş çıkmaz. O kızı geride bırak, önüne bak diyoruz bunda anlaşılmayacak bir şey yok.
Keko seven birinden neden bu kadar kopamıyor arkadaş merak ediyorum, çok yakın arkadaşım olsun en fazla 1-2 kere uyarırım gerisine de karışmam onun hayatı sonuçta. Ayrıldıktan sonra peşimi bırakmıyor, tehdit ediyor laflarını dinleyemem tabi ilişkimi keserim.

Bu yaşta kızların %90 3iq ergen tipler oluyor zaten boş ver, doğru kişiyi bulmak için ilk önce nasıl biri olduğuna bak işi gücü erkekler olan kızı boş ver bunuda zaten kaybettin artık daha böyle hayatı olan tiplere bak

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı