Sevdiğim kız kekoya gitti

Tanıdık velet bir eleman var. 16 yaşında olması lazım, atar gider modunda dövme yaptırmalar bıçak taşımalar falan. Ve aynı anda 4 5 kız götürüyor.

Hani efendi erkek vs bunlar hikayeden ibaret. Uzun yıllardır sapım, hiç sevgilim dahi olmadı diyebilirim ve kızların bu halini gördükçe hiç olmayacakmış gibi geliyor.

Benim sana tavsiyem kızı karşına al, ben seninle artık konuşmak istemiyorum aramızda bir sınır olsun falan de. Sana neden ne oldu diye soracak. Söylemem bir şeyi değiştirmez tarzı cümle kur geç. Hem onda merak oluşacak hem de sen söylemeden senin onu sevdiğini anlayacak... O kız büyük ihtimal sana dönmez ama senin kıymetini uzun vadede anlayacak çocuk dediğin gibi bir tip ise ilişkileri uzun sürmez, ilk ayrîldıklarında kızın aklına sen geleceksin.

Reis iyi hoş diyorsun da bunu yapacak yürek var mı sence bende?

Reis iyi hoş diyorsun da bunu yapacak yürek var mı sence bende?

Niye? Direk arkadaşlığı kes işte sürekli görüp duyup acı mı çekmek istiyorsun? Mesafe koy ve mesafeni koyarken ciddi ol geçiştirmeden otur konuş. Seni seviyorum falan deme ama o anlasın.

Niye? Direk arkadaşlığı kes işte sürekli görüp duyup acı mı çekmek istiyorsun? Mesafe koy ve mesafeni koyarken ciddi ol geçiştirmeden otur konuş. Seni seviyorum falan deme ama o anlasın.

Kızla zaten 1 gündür konuşmuyorum. Böyle bir şey yazmama yine gerek var mı? Yazarım aslında niye yazmayayım.

5 sayfa ne için ikna etmeye çalıştık sence? Bu oku atma işte, bu ok zehirli.

Eki Görüntüle 2518479

Ah bir kabullenebilsem işte.

Hocam zaten sizin için iyi biri değilmiş, sizi haketmez. Kekoya giden kızlardan olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…