Sevdiğim kız ve mesajı

Bence,son bir kez kıza açılın,eğer yine olumsuz bir cevap verirse basın engeli gitsin,en azından sonra üzülmezsiniz :>
 
Yiğit'i ortadan kaldırsan başka bir Yiğit gelir. Yıllar önce bulduğum bir hatunun en büyük zevki eski sevgilisinin "yalvarırım geri dön" mesajlarını açıp, gülerek okuyarak beni öpmekti. Dişilerde merhamet duygusu gelişmemiştir, o yüzden kendinizi ezik durumuna düşürmeyin sonra kız yurtlarında, yeni erkek arkadaşlarının yanında şaka malzemesi olursunuz. Tecrübe etmiş oldun iyi yönden bakarsak.
Hocam aslında dişilerde ve eril bireylerde karşılıklı olarak merhamet gelişmemiştir. Rekabetçi ortam ve farklı gruplara karşı eril birey öfke duyabilir ve nefret biriktirebilir ancak dişilerdeki sevgi duyma konusu değişir. Evrim, dişilere seçiciliği vermiştir, bu yüzden kendini en rahat hissettirebilecek ve gelecek potansiyeli gördüğü kişiyle yakınlaşır. Buradaki ana konu farklı şehre giden eril bireyin, dişiye vadedecek bir şeyin olmaması ve nüfuz yeteneğinin uzun mesafede yeterli güce sahip olmamasından kaynaklı.

Bu durumda eril birey tekrar aynı yere taşınıp güç gösterisi yaparak birden çok kızı elde edebilir. Ya da poser denen kavramda güçlü olduğunu iddia edip şov yapabilir ki bu da aynı sonucu sağlar. Ancak şu anki durumda bunu yapması mümkün olmadığı için ve eril kişi kendine layık gördüğü maks kriterdeki kızla konuştuğuna göre yapması gereken "gelecek potansiyeli" olduğunu göstermek için başarılı olmak. Dişi kişiye ise bunu uzaktan kanıtlamak, öyle ki kızın çevresine "bakın, bu çocuk benden hoşlanıyordu" şeklinde hava atabilmesi gerek.

Diğer bir ihtimal ise psikolojik yönden zayıf olduğu yönleri bulması, buna uygun tavırlar sergilemesi. Örneğin baba sevgisine aç birine karşı babasının parfümünü öğrenip, sıktıktan sonra kısmen benimser tavırlar sergilemek gibi. Bireylerdeki psikolojik sorunlar çoğu zaman evrimsel gereklerin önüne geçmiştir tarihte ama bunun bir zararı var, ilişkiler istendiği gibi keyifli gitmemekle beraber iki taraf için de yeni sorunlar oluşturabilir ya da istemsiz psikolojik şiddetle dişi kişiyi yönetmeye dönebilir. Gaslighting gibi.

Net önerim, kısa özet olarak: Evrime güven, başarılı ol ve bunun reklamını yap. Yiğit'i rakip göremeyeceğin şekilde davran, spor yap genetiğini kanıtla. Öncelik her zaman güç=tip> diğer şeyler şeklinde ilerler ve bu kurala uy.
 
Sizle konuşan takılan her kızın sizden hoşlanacağınızı sanmanız saçma. Ayrıca seni zaten zamanında reddetmiş, yakın arkadaşlık yapman senin hatan araya mesafe koyman gerekirdi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı