Sevdiğim kıza nasıl yazmalıyım?

Hocam, insan sevgilisinden ayrılır uzun bir süre unutamaz anlarım ama konu sahibi reddedilmiş sadece. Ben bir kızı çok sevmiştim ve reddedilmiştim, 1 ay falan sürdü acısı. Neyse, konu sahibinin yarasını deşmek istemiyorum.
Hiçbir işim düzgün gitmiyor ondan dedim. Neyse fikir veren herkese teşekkür ederim.
Pek uzak bir zaman değil ben de yakın gelecekte anladım sevgili, flört veyahut başka bir kız. Şu an konuştuğum doğru düzgün tek kız var o da kankam. Bana destek olan birisi. Tamamen kendi üzerime yoğunlaştım. Eğer bir işin düzgün gitmezse en başa dönüp tekrardan deneyebilirsin 2. bir şansın olur hayat uzun ama sevmeyen birinin sevmesini sağlayamazsın. Zaten bunu anladığım gündem itibaren sadece kendime yoğunlaştım vücudumu gayet düzgün bir form içine soktum yazılım yönünde kendimi geliştirdim. Özellikle yaz aylarında projelerimden birisini görebilirsiniz. Bunu ayrı bir konu açarak konuşurum orası ayrı konu. Şunu unutma kimsenin verdiği tavsiye hiçbir işe yaramaz istedikleri kadar dil döksünler her şey sen de bitiyor. Bunu bilmen yeterlidir.
 
Bu çok üzücü bir durum, ben de profil fotoğrafımdaki gibi oldum. Ama değmiyor efendim, Mart'ta ben de yaşadım bunun gibi, etkisi geçiyor 1 ayda. Arkadaşım da destek oldu şu an mutluyum. Takmayınız :)
 

Geri
Yukarı