Sevgililer günü hediye tavsiyesi

cLaww

Hectopat
Katılım
12 Haziran 2019
Mesajlar
715
Çözümler
7
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Veritabanı Programcılığı
Evet, biraz absürt olacak ama ilk defa bir uzun ilişkim oldu sevgililer günü de yaklaşıyor, şöyle güzel bir hediye almak istiyorum. Böyle set tarzı olan hediyeler daha bir makul olabilir yani 2-3 parça birden satılan ürün olabilir, fikirlerinizi de bekliyorum link bırakabilirsiniz. :)
 
  • En güzeli kendi şiirinizi yazıp, okumak veya güzel bir şiiri okumaktır. Tabi birinci seçenek birazcık imkansız olduğu için güzel bir şiir okumak daha mantıklı olabilir. Nazım Hikmet'in, can yücel'in, turgut Uyar'ın veya cemal süreya'nın şiirlerini tercih edebilirsiniz.
  • Birlikte sinemaya gidebilirsiniz. 14 şubat için pek de anlamlı bir alternatif değil ancak sevgiyi anlatan bir film olursa anlamlı hale bürünebilir.
  • Sevgilinizin ve kendinizin bir fotoğrafını çerçeveletip, anlamlı bir söz ile noktalayabilirsiniz. Ya da sevgilinizin çok sevdiği bir sanatçının fotoğrafını çerçeveletip, hediye edebilirsiniz. Veyahut sanatçının posterini de hediye edebilirsiniz.
  • Maddiyata yönelik bir hediye almak istiyorsanız, kol saati ve yanında çiçek alabilirsiniz. 'bu çok kuru olur.' dediğinizi duyar gibiyim, bir de yanında, anlamlı bir şarkıyı ikinizin şarkısı olarak seçerek güzel bir hale getirebilirsiniz.
  • Sevgilinizin ve kendinizin seslerini kaydederek, kısa bir video oluşturabilirsiniz. Örneğin, sevgilinizin size her iltifatında bunu kaydederek, birleştirebilir ve üstüne 'seni seviyorum.' diyerek, seslerinizi birleştirip, 30-40 saniyelik bir video hazırlayabilir ve yanında güzel bir çiçek alabilirsiniz. Bence çok anlamlı. Sevdiğiniz kişinin ve kendi sesinizden oluşan, iltifatlara dolu 30-40 saniyelik bir video, harika! ( not: Bunu 1 gün içinde yapmanız imkansız olduğu için diğer sevgililer gününe hazırlayabilirsiniz. Tabi illaki 1 yıl beklemenize gerek yok, sıradan günlerde de verebilirsiniz.
  • İlişkiniz ile ilgili 5 sayfalık bir karikatür hazırlayabilirsiniz. 'ilişkinin tuzu' dediğimiz hafif atışmaları da ekleyerek, hem duygusal, hem de birazcık eğlendirici bir hale getirebilirsiniz. 'bunu yetiştiremem.' diyorsanız, sade bir resim çizebilirsiniz.
  • Fotoğraflarınızı birleştirip, anlamlı bir kitaba çevirebilir ve içine birden fazla şiir ekleyerek hediye edebilirsiniz. Bu zaten yıllardır yapılan bir şey, ancak aklınızdan çıkmasın diye hatırlatayım dedim.
  • Gitar çalmayı düşünen arkadaşlar, gül kullanabilir ve manzaralı bir yer tercih ederseniz daha güzel bir hale getirebilirsiniz. Örneğin akşam vakti, yeşillikli bir yerde, çimenlerin üstüne oturup, etrafı hafif gül yaprakları ile kaplayarak, gitar çalabilirsiniz.
  • Not: Alıntıdır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı