Sevgilim ara vermek istedi

Çarşamba günü ara verelim dedi. Sebebini sordum sonra nasıl istersen dedim. Cumartesi gününe kadar hiç konuşmadık. Cumartesi günü ailesiyle tatile çıktıklar. Cumartesi akşamı yazdı ufak bir konuştuk. Ertesi gün de aynı şekil oldu. Ben şu an anlayamadım ara mı verdik devam mı ediyoruz?

Eğer ona güveniyorsan ve fazla kavga ediyorsanız iyi geliyor. Bizde sevgilimle 1 hafta kadar verdik son 3 aydır hiç kavga etmiyoruz.

Eğer ona güveniyorsan ve fazla kavga ediyorsanız iyi geliyor. Bizde sevgilimle 1 hafta kadar verdik son 3 aydır hiç kavga etmiyoruz.

Hocam bende bunun iyi etkisini olacağını düşünüyorum. İkimizinde değerimizi anlaması için çok iyi oldu bence. Ben bunu anladım konuştuklarımızdan onunda anladığını düşünüyorum.

Yani diyor ki "ben bi' diğer erkekleri deneyeyim senden iyi varsa postalarım seni yoksa senden devam."

Herkes aynı şeyi yazmasın konudaki mesajları görüp öyle yazsan daha iyi herkes bilincindedir diye düşünüyorum, erkek kızın geçmişini nasıl bir şey olduğunu biliyorsa bu mesajı yani ara verelim mesajını atmışsa şüphe uyandırması gerekir ama birbirlerini seviyorsa kız da sıkıntı yoksa ve bu mesajı yazdıysa küçük bir sorun vardır anladığım kadarıyla tartışma falandır sana belki zaman tanımış düzeltmen için şu an iyi gidiyorsa sorun yok.

Hocalarım ayrılmaya karar verdim. Bu gereksiz tavırları aşırı soğuttu beni. Vicdanım rahat çünkü yanlış bir şey yapmadım gerektiğinden fazlada çabaladım ama buraya kadar. Yarın ayrılacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı