Sevgilim bana biraz zaman ver dedi

Ah ulan be lise aşkları :) çok narin tatlı zamanlar akışına bırak ver zaman ne olacak, olursa bir şeyler gerçekten olur olmazsa yokmuş zaten anladım kadarıyla bir şey kaybetmezsin.
 
Sana nacizane tavsiyem daha 15 yaşındasın bırak kız peşinde koşmayı kendini geliştir, çevre edin. İlerde çok pişman olacaksın böyle boş işlerle uğraştığın için. 18 yaşında bir yazılım mühendisliği öğrencisi olarak söylüyorum daha önce aynı hatayı ben de yaptım. Zamane liselilerinin hepsinin aklına sevgili yapmak, çıkmak gibi terimler zorla sokulduğu için günümüzde çok yaygın böyle şeyler. Aklı başında bir üniversiteli olunca ne kadar saçma hareketlerde bulunduğunu anlıyorsun.
 
Daha 15 yaşındasın bırak kız peşinde koşmayı kendini geliştir, çevre edin. İleride çok pişman olacaksın böyle boş işlerle uğraştığın için. 18 yaşındayım ve daha önce aynı hatayı yaptığım için söylüyorum. Aklı başında bir üniversiteli olunca ne kadar saçma hareketlerde bulunduğunu anlıyorsun.

Yav anlamıyorum Türkiye'de ki şu kafayı hemşerim bırak güzel zamanları takılsın etsin nedir yani? Okuyup büyük adam ol, memur ol oyun oynama derslerine çalış zıpır olma falan vesaire nedir yani? Anlam veremiyorum sosyalleşmesi gereken yaşında, arkadaşa buradan bende tavsiye vereyim o zaman her şeyi yeri zamanında yapsın manitası olsun her şeyi yaşasın acıyı tatlıyı deneyimlesin en kralı olur, her şeyi yap dostum ama yaparken de asıl görevlerini aksatma sabah okulunda ol öğlen dershanede akşam moda sahilde diyeyim :)
 
O değil de arkadaş nasıl 15 yaşında PC mühendisliği okuyor hocam?

Hocam görmemişim yazdığınızı bende yazmıştım kusura bakmayın.

Bilişim okuyorum ileride PC mühendisliğine geçeceğim.

Bilişim nasıl okuyorsun? O da üniversite de okunan bir bölüm. Ne demek istediğini anladım ama dediğim gibi söylediğin bölümler üniversite de okunuyor.
 
Hocam görmemişim yazdığınızı bende yazmıştım kusura bakmayın.



Bilişim nasıl okuyorsun? O da üniversite de okunan bir bölüm. Ne demek istediğini anladım ama dediğim gibi söylediğin bölümler üniversite de okunuyor.
Meslek Lisesi demek ki bilişim okuyabiliyor.
 
Buna bile pedofili gözüyle mi bakacaksın? 15 yaşındaki çocuğun 20 yaşında mı sevgilisi olsun bunu mu istiyorsun? Aralarında 1 yaş fark var takılmaları gayet doğal.
Seveni … … severler yazılmış bir yorum vardı. Onu alıntılamıştım ancak kurallara uymadığından silinmiş.

Şimdi rahatça uyuyabilirsin.
 

Geri
Yukarı