Sevgilim erkeklerden rahatsız oluyor

yyagista

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba forum kullanıcıları, ilginç bir konuyla daha sizlerleyim. Benim sevgilim erkeklerden temas konusunda rahatsızlık duyuyor. Örnek vereyim, biz sevgilimle aynı sınıftayız. Kız, cinsdaş arkadaşlarıyla sarılırken öperken hiçbir sorun yaşamıyor. Konu ben veya başka erkekler olunca rahatsızlık duyuyormuş. Tabii kız arkadaşlarını ne kadar kıskandığımı tahmin edebiliyorsunuzdur. Sevgilin olmamın hiçbir ayrıcalığı yok mu diye sorduğumda da "hayır sen de erkeksin" cevabını tokat gibi verdi. Kızın elini tutamıyorum, 5 saniye olsun sarılamıyorum, öpüşmek zaten hiç istemiyor, yanağından falan da öpemiyorum. Buluşmaya çıktık 3 gün önce ve tek bir kez temas etmedik. Ben şahsen temas seven bir insanım ve bu durum beni çok rahatsız ediyor. İnsan sevdiği kişiye nasıl dokunmak istemez diye soruyorum ama yok cevabımı alamıyorum. Ayrılmak da istemiyorum kızı çok seviyorum kişiliğini vs. ama bu gerçekten çok büyük bir sorun gibi duruyor. Tavsiyelerinize açığım. Şunu da ekleyeyim, kız neredeyse aromantik. Yani iltifat vs. ediyorum "sağ ol" falan diyor işte yani attığım topları hiç tutmuyor ben böyle biriyim yapacak bir şey yok vs. diyor. Çok nadiren böyle romantik şeyler falan der ama gerçekten çok nadiren. Adı "sevgili" olan iki arkadaş gibiyiz yani tamamen gerçekten arkadaştan farkımız yok neredeyse. Kız bana hiç soğuk vs. de yapmıyor bu arada. Aşkın ne olduğunu bilmediğinden şüpheleniyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cinsdaş kelimesinden sonra son cümlelere odaklandım. Elleşmeye karşı olması normaldir ha iltifata yüzü gülmüyorsa başka mevzu. Elleşmek için istersen yeni kız bul kız değişmez büyük ihtimal. Ama temas bağımlısı ayağına çok yılışık gözüküyorsan normal bir durum.

Kaç yaşındasın?

16 yaşında.

Cinsdaş kelimesinden sonra son cümlelere odaklandım. Elleşmeye karşı olması normaldir ha iltifata yüzü gülmüyorsa başka mevzu. Elleşmek için istersen yeni kız bul kız değişmez büyük ihtimal. Ama temas bağımlısı ayağına çok yılışık gözüküyorsan normal bir durum.

İltifata çok güldüğü söylenemez yani romantizm denen şeyin sadece kırıntıları mevcut kendisinde ama seni seviyorum vs. tarzı şeyleri eksik etmiyor. Romantik şeyler dendiğinde çok takmıyor sadece. Yılışık da göründüğümü söyleyemem açıkçası. Elleşmekten kastınız sevişmek tarzı ise hayır sadece sevdiğim kişiye dokunmak istiyorum bazen. Sarılmak olur yanağından bir tane öpmek olur elini tutmak olur o tarz şeyler.

Elleşmek nedir dostum? Kahkaha attım. 🤣🤣
Aklıma sebepsiz Şener Şen geldi.

Screenshot_1.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı