Sevgilim yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
7 Yaşında başlasan, 10 senede her ay bir sevgili yapsan 120 ediyor. Nerede yaşıyorsunuz
Şöyle ki tek seferde 20 kız ile çıktım Yarısı birbirinden haberdar idi, iyi ki uslu bir aslan idim
Playboy falan mısın? Bizde lisede kapı ucundan sevdiğimiz kıza bakıyorduk. Hayatlara bak beeee.
Yok olmadım da, bir zamanlar istemiyor değildim ha İyi hatırlattın tekrar eski günlere mi dönsem ne?
Vay hain ''Fedöcüler'' vay

Yok demem direk bırakır diğerlerine geçerim .
İşte bu dediğinize bir şey demem ama öyle insanlar var ki yapmadığı şey kalmadığı halde ben, eline erkek eli değmemiş kız isterim abi yhaa dedikleri zaman ağzının ortasına bir tane çakasım geliyor.

Erkek eli değmemiş kız tanımıyorum 16 yıllık yaşantımdan beri görmedim.

10.000 bakımlarını ihmal etmemek gerek tabii. Sibernetik bir dünyaya savruluyoruz, sonumuz iyi olur umarım. Matrix'e dönmeyelim de...

Şöyle ki tek seferde 20 kız ile çıktım Yarısı birbirinden haberdar idi, iyi ki uslu bir aslan idim
Eskiden bu işlerin bir raconu oluyordu. Kızlar nazlıydı, kendilerini bulunmaz Hint kumaşı gibi ağırdan satıyordu. Desenize racon bitmiştir.

Gerçi bazıları hala öyle.

Para tuvalet kağıdı gelsin kızlar diye davranırsan normaldir. Değil kankası, abisi amcası hatta Kara Ambar Kamyoncular Derneği bile gelir para için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…