Sevgilim yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben trollüğüne açmadım kardeşim.
10 Sevgili yapmışsın, demek ki mesele sevgili yapamaman değil; doğru insanı bulamaman. Buna kimse yardım edemez. Açtığın konu da bomboş, hatta sevgilisi ve 3 arkadaşıyla harem kurup konuşma başlatamadığını idda eden şahsın konusundan bile daha boş.

@CodeExpert 20 gün önce 17 yaşındaymışsın. 20 günde 3 yıl yaşlanmışsın. Taş mı taşıtıyorlar evladım. :D

Para tuvalet kağıdı ve A101'de çalışmak istiyor, hmm canın sıkıldı herhalde. :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 607522

Kardeş o benim küçük kardeşimin yazdığı yazı. Modem aynı IP'den olduğundan hesap açamıyor kendisi. Şimdi dersiniz üniversitedeysen nasıl kardeşinle kalıyorsun? Aynı evdeyiz bu cevabı da vereyim.

Kısaca anlatayım;
Şimdi ilk sevgilim 15 yaşında oldu ozmanlar para tuvalet kağıdı baktım yaklaşıyor saf duygular ile bende adım atayım dedim o adımı atmasaydım keşke zamanı ileri alırsak o günden sonra onun kankası kanka sının diğer arkadaşları tanımadığım kişiler sonra üniye geldik halimiz malum.
17 yaş ve üniversite.

Birader üzüldüğün şeye bak, benim yüzlerce sevgilim olmuştur ancak hiçbiri gerçek aşk değildi. Sadece gönül eğlendirme idi, artık ayaklarımı sağlama atma zamanım geldi gibi. Sana tavsiye boşver, ciddiyim gereksiz. Bırak hayatının aşkı seni bulsun, neden sen onu bulasın ki? Sevdiğin bir şeyi yaparken ortak yönünde bir kadın bulabilirsin, bu kadar kasma :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı