Sevgilim yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
7 Yaşında başlasan, 10 senede her ay bir sevgili yapsan 120 ediyor. Nerede yaşıyorsunuz :D
Şöyle ki tek seferde 20 kız ile çıktım :D Yarısı birbirinden haberdar idi, iyi ki uslu bir aslan idim :D
Playboy falan mısın? Bizde lisede kapı ucundan sevdiğimiz kıza bakıyorduk. Hayatlara bak beeee.
Yok olmadım da, bir zamanlar istemiyor değildim ha :D İyi hatırlattın tekrar eski günlere mi dönsem ne? :D
Vay hain ''Fedöcüler'' vay :D

Yok demem direk bırakır diğerlerine geçerim :D.
İşte bu dediğinize bir şey demem ama öyle insanlar var ki yapmadığı şey kalmadığı halde ben, eline erkek eli değmemiş kız isterim abi yhaa dedikleri zaman ağzının ortasına bir tane çakasım geliyor.

20 yıllık hayatımda toplasanız 10 tane sevgilim olmuştur. Ama hepsi para için olduğu için bıraktım. Sizlere sorum beni sevecek, bana inanacak güzel bir hayat arkadaşını nasıl bulabilirim?
Screenshot_1.png

5 günde 3 yaş büyümüşsünüz, bravo.

İşte bu dediğinize bir şey demem ama öyle insanlar var ki yapmadığı şey kalmadığı halde ben, eline erkek eli değmemiş kız isterim abi yhaa dedikleri zaman ağzının ortasına bir tane çakasım geliyor.
Erkek eli değmemiş kız tanımıyorum 16 yıllık yaşantımdan beri görmedim.

Maddi durumun bu kadar iyiyse bence üzülme. Yakında sibernetik çok daha gelişmiş olacak, tüm ihtiyaçlarını robot karşılar.

Yıllık bakımını yaptır yeter, başka bir şey istemez. :D

10.000 bakımlarını ihmal etmemek gerek tabii. :D Sibernetik bir dünyaya savruluyoruz, sonumuz iyi olur umarım. Matrix'e dönmeyelim de... :D

Şöyle ki tek seferde 20 kız ile çıktım :D Yarısı birbirinden haberdar idi, iyi ki uslu bir aslan idim :D
Eskiden bu işlerin bir raconu oluyordu. Kızlar nazlıydı, kendilerini bulunmaz Hint kumaşı gibi ağırdan satıyordu. Desenize racon bitmiştir. :D

Gerçi bazıları hala öyle. :D

Kısaca anlatayım;
Şimdi ilk sevgilim 15 yaşında oldu ozmanlar para tuvalet kağıdı baktım yaklaşıyor saf duygular ile bende adım atayım dedim o adımı atmasaydım keşke zamanı ileri alırsak o günden sonra onun kankası kanka sının diğer arkadaşları tanımadığım kişiler sonra üniye geldik halimiz malum.

Para tuvalet kağıdı gelsin kızlar diye davranırsan normaldir. Değil kankası, abisi amcası hatta Kara Ambar Kamyoncular Derneği bile gelir para için.

Screenshot_3.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı