- Makaleler
- 10
Fotoğrafına baktıklarımız da sevgili olarak sayılıyor muydu?Benim yüzlerce sevgilim olmuştur ancak hiçbiri gerçek aşk değildi.

Fotoğrafına baktıklarımız da sevgili olarak sayılıyor muydu?Benim yüzlerce sevgilim olmuştur ancak hiçbiri gerçek aşk değildi.
Yok yok sayılmıyor, okulun yarısı ile sevgili olmuş birisiyim. Hala onlarcası ile flörtleşiyorum, ancak hepsi zevk için burası aşikarFotoğrafına baktıklarımız da sevgili olarak sayılıyor muydu?Benim de 150 civarı vardır o zaman.
![]()
Bi' kızın size bunu yaptığını öğrenseniz kaşar dersiniz ama.Sevgili yapma dostum benim taktiğimi yap aynı anda 5 kıza yaz 5 gün sonra diğer 5'ine yaz 5 gün sonra ilk 5'i unut sonra bir 5'lik daha yap.
Yok demem direk bırakır diğerlerine geçerimBi' kızın size bunu yaptığını öğrenseniz kaşar dersiniz ama.
Anne karnındaki hücrelerle de flört etti galiba.7 Yaşında başlasan, 10 senede her ay bir sevgili yapsan 120 ediyor. Nerede yaşıyorsunuz![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.