Bu yaşta bunlar gelip geçici hocam yaşınız da dahaca büyük değil şu an derslerinize odaklanın, oyun oynayın gerisi ileride olur zaten.
Bir de LGS varken mi sevgili yaptınız? Garip.Evet hocam haklısınız. Zaten LGS Var.
Neyse hocam. Nasıl bir oldukları önemli değil. Tek derdimi dökebileceğim, yardım isteyebileceğim sizler varsınız.Hocam burdaki herkes asosyal pc başından kalkmayan tipler olduğu içinyanlış yerde konu açtığınızı düşünüyorum.
LGS ye herhalde 10 gün falan kaldı. Kendinizi toparlasanız iyi olur.Neyse hocam. Nasıl bir oldukları önemli değil. Tek derdimi dökebileceğim, yardım isteyebileceğim sizler varsınız.
Hocam farkındayız ama buradan size yardım eden çıkmaz. Buradaki insanlar olgun ve teknoloji anlamında bilgili insanlar. Aşk konusunda bilgili insan nadir bulursunuz.Neyse hocam. Nasıl bir oldukları önemli değil. Tek derdimi dökebileceğim, yardım isteyebileceğim sizler varsınız.
Tamam görmedim, sıkıntı yok. Olur bu yaşta böyle şeyler, daha kimler çıkacak karşına takma bu kadar kafana.Hocam açıklamamda yazıyor. 13-14 yaşındayım. Canınız sağolsun.
Arkadaşlığın bir ötesi, Sevgilinin bir altı.
Gerçekten garip, Zaten bu sene neredeyse görüşemedik. LGS Sebebi ile. Ayrılma sebebi o.Bir de LGS varken mi sevgili yaptınız? Garip.
Kötü tercih bence hele bu konuda. Virüs girdiğinde falan içini dökseydin keşke herkes yaratıcı öneriler sunardı:Tek derdimi dökebileceğim, yardım isteyebileceğim sizler varsınız.
6 Haziran sanırım, sınava rahat bir kafayla gitmesi gerekiyor. Unutmak zor bir şey değil.LGS ye herhalde 10 gün falan kaldı. Kendinizi toparlasanız iyi olur.
Canları sağolsun hocam. Yardım edebildikleri kadarı bile bana yeterli.Hocam farkındayız ama buradan size yardım eden çıkmaz. Buradaki insanlar olgun ve teknoloji anlamında bilgili insanlar. Aşk konusunda bilgili insan nadir bulursunuz.
Ben de senin gibi içimi döküp çare aramak istiyorum ama olmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.