Sevgilimle Anlaşamıyorum

Schwarze

Decapat
Daha fazla  
Merhaba Dostlar, sevgilimle 1 buçuk aydır konusmaya basladık (öncesinde arkadaştık fazla konuşmazdık) farklı şehirlerde oturuyoruz bu yaz tatilinde de onu görmeye gitmeyi dusunuyordum hatta, ancak sürekli internetten tanıştığı arkadaslarıyla vakıt gecırıyor tum gun oyun oynuyor bende bunun dogru olmadıgını soyledıgımde benı sucluyor, senı sevıyorum ama benımde bır hayatım var sen hayatıma gırdın dıye hayatımı bu kadar degıstıremem, dıyor kendısını gercekten cok sevıyorum o da benı sevıyor bılıyorum ama normal mi bu kadarı sürekli kendımı degıstırmemı soyluyor, gun ıcınde yapacak bır seyım olmadıgı ıcın ona bu kadar yazıyormusum (?) Ben mi çok hayalperestim anlamıyorum, yapacak bir şey bulmalıymısım, kendısıyle nasıl konusmalıyım? Yardımcı olursanız sevınırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ilişki yürümez zaten bir şeylerin yanlış gittiğinin farkındasın ki konu açma gereği duymuşsun.

Yaşını bilmiyorum ama belli ki lise çağındasın sana tavsiyem kafanı böyle meşgul edip yoran biriyle zaman kaybedeceğine derslerine odaklan çok daha iyileri karşına çıkacak.
yanlış gittiğinin farkındayım ama kendisini gerçekten seviyorum hocam böyle gitmesini istemiyorum.

@Schwarze Dostum kız haklı zaten. Tüm gün oyun oynayıp oynamaması seni alakadar etmez. ''Bu doğru değil'' diyerek kızı kendinden soğutursun, başka bir şey yapmazsın. Kız mutluluğu oyun oynamakta buluyordur, ne yapsın başka? en iyi kafa yapısı, birisi hayatına girdi diye hayatını değiştirmemendir. Zira böyle yaptığında yarın bir gün aksi olduğunda üzülen taraf sen olacaksın.

@Schwarze dostum kız haklı zaten. Tüm gün oyun oynayıp oynamaması seni alakadar etmez. "bu doğru değil" diyerek kızı kendinden soğutursun, başka bir şey yapmazsın. Kız mutluluğu oyun oynamakta buluyordur, ne yapsın başka? En iyi kafa yapısı, birisi hayatına girdi diye hayatını değiştirmemendir. Zira böyle yaptığında yarın bir gün aksi olduğunda üzülen taraf sen olacaksın.

Erkek hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Schwarze Söylediklerim aynen geçerli. Ben karşı tarafı kız sandığım için kız dedim. Cümlemde değişen bir şey olmaz.

@Schwarze dostum kız haklı zaten. Tüm gün oyun oynayıp oynamaması seni alakadar etmez. "bu doğru değil" diyerek kızı kendinden soğutursun, başka bir şey yapmazsın. Kız mutluluğu oyun oynamakta buluyordur, ne yapsın başka? En iyi kafa yapısı, birisi hayatına girdi diye hayatını değiştirmemendir. Zira böyle yaptığında yarın bir gün aksi olduğunda üzülen taraf sen olacaksın.

İtiraz etmeyeyim mi yani hocam böyle mi kalsın?

İtiraz etmeyeyim mi yani hocam böyle mi kalsın.

Benimle neden konuşmuyorsun? Dediğimde "bılmıyorum arkadaslarımla MC girmek daha eğlenceli" diyor. Bılmıyorum bir tek bana mı tuhaf gelıyor bu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı