Sevgilinin söylediklerine takılmak

Hocam kız akıllı o da hukuk okuyor ben de her şeyi biliyor fakat bazı zamanlar gerçekten sıkılmış gibi hareketleri var.

Dediğim gibi hocam, oturup konuşun en iyi yol bu olur.

Onun yaptığı gibi yapmanız sorun yaratabilir.

O yüzden bir şeyler ayarlayın buluşma falan işte böyle ne bileyim işte rahat konuşabileceğiniz bir şekilde ayarlayın.

Sonra konuşun bu sizin ilişkiniz ve sorunlarını sadece ikiniz çözebilirsiniz.

Konuşmuş zaten 2 gün sonra aynı değişmiyormuş ne yapsam olmuyor kafasında artık buraya son çare geldi. Allah aşkına Ahmet kardeşimize konuş, çöz tavsiyeleri vermeyin artık çok sinirlendim yanına gidip ben çözeceğim mevzuyu.

Hocam, demeyelim demeyelim de ya bunu uzun uzun konuşup çözecekler orta bir yol bulacaklar ya da bitirecekler.

Arkadaş falan zaten olamazlar ben şu an sevdiğim kızla arkadaşım ve kanka rolü yapmak bana o kadar zor geliyor ki...

Hissettiğim hiçbir şeyi söyleyemiyorum yapamıyorum duygularımdan bahsedemiyorum ama yapmak zorundayım çünkü ya onunla kanka olup onunla konuşabileceğim ya da onu kaybedeceğim.
 
Ya zaten sporcu adammışsın git salona bas ağırlığı. Ya en basiti böyle toxic birine zaman ayıracağına kendine ayır oyun oyna pcden mobilden. arkadaşlarınla gez dolaş. Geri dönmek isterse de salonda birisi var senden sonra bana çok farklı gelmeye başladı de. Madem eminsin fotoğraf atacağından ve geri dönmek isteyeceğinden. Solandaki kız senden sonra beni anlamaya başladı diğer erkeklere karşı tavrı senden farklı de. Vicdanı sızlasın da en azından senden sonrakine aynı hatayı yapmasın. Benim hatun salona gitmeye başladığımda kapıda nöbet tutuyordu başlarda. Utanmasa kayıt olup yanımda oturacaktı. Baktı ki ben kimseye yazılmıyorum saldı. :D
İşin sonu öyle olacak abi akışına bıraktım zaten
 
Açıl gitsin kasma bu kadar. Ya kazanırsın ya da başka bir gün kazanmaya hazırlık yapmış olursun ama o kızla kanka olmaya devam edersen hep kaybedeceksin.

Hocam açıldım zaten ilk tepkisi çok olumluydu ama sonradan değişti bilmiyorum ama erken vazgeçmek de istemiyorum.
 
Hocam ilk öncelikle sizin sorunlarınız;
1- İlk ilişki olduğu için kaybetmekten korkmak.
2- Çok fazla taviz vermek.
3- İlişkide birçok sorunu görmemeniz.
4- İlişkiniz çift taraflı değil, siz bu ilişkide yok gibisiniz.
5- Sağlıklı iletişim yok, hatta iletişim yok.
6- Anlaşamıyorsunuz. (Bir gün konuştuğunuz şeyin diğer gün farklı bir versiyonunun çıktığını söylüyorsunuz)
7- Mental olarak çökmüşsünüz, bu ilişki sizi yıpratıyor.
Maddeler bitti. Kendi görüşlerimi yazıyorum. 19 yaşındasınız. 4 yıllık ilişki yaşamış diyorsunuz. Bu dönem bana göre pek önemli değil. Yaş küçük çünkü. Ama kız bu kıskandırmak için fotoğraf atmak gibi saçma ve gereksiz hareketlerini bırakamamış gibi, sorun bırakamaması zaten (bu hareketlere denk şeyler yapmasından belli, senin yanında erkeklere abartı övgü, "beni bırakamazsın" gibi seni zorla tutmaya çalışması ve bazı şeylerin aynısını size de yapabileceğini söylemesi). Artık bu dediklerinizden sonra geçirdiğiniz her saniye hata. İnanın fiziği güzel, aklı boş kimse size yaramaz, ilk olarak da kendine yaramaz o kişi. Şu an kendinize saygısızlık yapıyorsunuz. Kendinize saygı duyup ilişkiyi kavgasız gürültüsüz bir şekilde anlatarak bitirmeniz. Dikkat edin, kendinizi tekrar kaptırmayın. Son söz yine sizde. Benimki tavsiye.
Hocam şimdi yazabildim gerçekten iyi özetlemişsiniz,bugün bitirmek istediğimi söyledim yine aynı şeyler tabi ama ciddi olduğumu anladı
 

Geri
Yukarı