Önceden çok zayıf derlerdi bana da eve tıkılınca, üstüne bir de anneannem bize gelip bol bol hamurişi yapınca bazlamaya döndüm açıkçası.Kilolu olan bir ben varım galiba. Vay arkadaş.
Önceden çok zayıf derlerdi bana da eve tıkılınca, üstüne bir de anneannem bize gelip bol bol hamurişi yapınca bazlamaya döndüm açıkçası.Kilolu olan bir ben varım galiba. Vay arkadaş.
Kızların karakteri bu işte. Para avcısı, fizik avcısı, hep böyle bunlar normali yok. Bir daha sevgili yapacak olsam bi kız mı şeytan mı deseler şeytanı seçerim.Yok ve hiç olmadı. Ama bu iyi bir şey. Sevgili yapmak isteyenler biraz birikim yapsın. Çünkü yapanların %99' u ekonomik kriz yaşıyor.
Hocam hepsi de öyle değil.Kızların karakteri bu işte. Para avcısı, fizik avcısı, hep böyle bunlar normali yok. Bir daha sevgili yapacak olsam bi kız mı şeytan mı deseler şeytanı seçerim.
Ay bir de gıcık gıcık söylüyorBen yerim yerim kilo almam![]()
O tip kişilere yabancılar "Gold Digger" diyorKızların karakteri bu işte. Para avcısı, fizik avcısı, hep böyle bunlar normali yok. Bir daha sevgili yapacak olsam bi kız mı şeytan mı deseler şeytanı seçerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.