21 yaşındayım düzenli ilişki nedir bilmiyorum diyebilirim ,acelede eden bir tip değilim bu konular'da.
Zamana bıraktım bakalım...
Çokta şey yapmamak lazım .
Teknoloji forumunda "Evet" şıkkının yüksek olmasını kimse bekleyemezdi zaten Maalesef kendini sosyal hayattan soyutlayıp bilgisayara ve oyunlara gömen çok genç var.
28 yaşındayım ve birçok kız arkadaşım oldu, en son ve en uzun soluklu olanla 1. yılımızı kutlamıştık ancak evlilik muhabbeti vb. konulara henüz soğuk olduğum için ayrılmıştım. Şu anda da keşke ayrılmasaydım demiyorum kısmet bu, işin ilginci hiçbir zaman kız arkadaşlarımı ben aramadım, bir şekilde kendileri buldu beni
Teknoloji forumunda "Evet" şıkkının yüksek olmasını kimse bekleyemezdi zaten Maalesef kendini sosyal hayattan soyutlayıp bilgisayara ve oyunlara gömen çok genç var.
Oynamadığım az oyun, bilmediğim nadir programlar vardır. Hatta günde ortalama 4 saat bilgisayar başına geçiren birisiyim. Ancak son 7 yılımda kız arkadaşım olmadığı ayları toplasak bir elin parmağını geçmez... Uzun lafın kısası; iş başka aşk başka, aynı anda yürütülebiliyor.