Sevgiliniz var mı?

Sevgiliniz Var mı?

• Evet

Oy: 62 14,0%
  • Hayır

Oy: 337 76,2%
  • Karışık

Oy: 43 9,7%

• Oy verenlerin toplamı
    442
21 yaşındayım düzenli ilişki nedir bilmiyorum diyebilirim :D,acelede eden bir tip değilim bu konular'da.
Zamana bıraktım bakalım...
Çokta şey yapmamak lazım :D :D.

Teknoloji forumunda "Evet" şıkkının yüksek olmasını kimse bekleyemezdi zaten :) Maalesef kendini sosyal hayattan soyutlayıp bilgisayara ve oyunlara gömen çok genç var.

Taktik isteyene her türlü taktik verilir :D

28 yaşındayım ve birçok kız arkadaşım oldu, en son ve en uzun soluklu olanla 1. yılımızı kutlamıştık ancak evlilik muhabbeti vb. konulara henüz soğuk olduğum için ayrılmıştım. Şu anda da keşke ayrılmasaydım demiyorum kısmet bu, işin ilginci hiçbir zaman kız arkadaşlarımı ben aramadım, bir şekilde kendileri buldu beni :)

Hayır deyin de kendimi yalnız hissetmeyeyim 🙃

Hayır, olmasın da.
Teknoloji forumunda "Evet" şıkkının yüksek olmasını kimse bekleyemezdi zaten :) Maalesef kendini sosyal hayattan soyutlayıp bilgisayara ve oyunlara gömen çok genç var.

Taktik isteyene her türlü taktik verilir :D

Kendimizi kızlara vermekten daha iyidir oyun başında durmak, ben gençliğimi kız peşinde çürütmektense oyun oynarken çürütürüm 10 kat daha iyi.

Kendimizi kızlara vermekten daha iyidir oyun başında durmak, ben gençliğimi kız peşinde çürütmektense oyun oynarken çürütürüm 10 kat daha iyi.

Oynamadığım az oyun, bilmediğim nadir programlar vardır. Hatta günde ortalama 4 saat bilgisayar başına geçiren birisiyim. Ancak son 7 yılımda kız arkadaşım olmadığı ayları toplasak bir elin parmağını geçmez... Uzun lafın kısası; iş başka aşk başka, aynı anda yürütülebiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı