Sevilmek bu kadar zor mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz bunu istiyoruz dostum.

uploadfromtaptalk1408573228415.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya arkadaş sıkıntım yok, erkek veya kız, çoğu kişi farkında olmasa da fazlasıyla arkadaşım var.
Ama adı üstünde, bunlar arkadaş. Yarın bir gün çeker giderim üniversiteye, 1 tanesi bile kalmaz etrafımda.

Sevdiğimi belli ediyorum ki zaten anlıyor herkes ve anladığı da kesin zaten ama yok yani, adam yerine konulmuyoruz herhalde. Bak yine aynı b*k oldu, boşu boşuna canımı sıktım onca zaman.
Hanımefendinin kafası başkalarında yine. Elde edemiyorum arkadaş, elde edemiyorum. Tek sıkıntım bu ya, ciddiyim tek sıkıntım bu.

Artık nedenini araştırmak için daha bir kitap okur oldum ama bulunmuyor işte cevabı :)
Para ise para ulan :) Ne istiyor bunlar ?

Ama kabul, benim gönül verdiğim kişi de bayağı bir güzel oluyor hani, oturmasını kalkmasını ancak bu kadar bilir birisi yani. Ne bileyim ya sevmiştim :(
Sizleri mi sevsem ne yapsam bilmiyorum ki :) 5'iniz birleşip bir tane kız falan olamaz mısınız :)
Voltran mıyız biz kardeş ne yaptın ya :)

Korkulacak bir durum yok, o işin esprisiydi. 5 kişinin birleşip ortaya beni seven bir bayanın çıkmasını beklemiyorum, rahat olun kasmayın kendinizi :)

Üniversite'de bulursun merak etme :) Geçmişteki ilişkilerinde mazide kalır hatırlamazsın bile :)

Korkulacak bir durum yok, o işin esprisiydi. 5 kişinin birleşip ortaya beni seven bir bayanın çıkmasını beklemiyorum, rahat olun kasmayın kendinizi :)
Kardeş şunu söyleyeyim "bekir reyiz"kadar tipsizim ama sevgilim var ve o beni buldu gibi birşey bir kaç tane çok güzel çıkmış fotoğraf facebook'ta 100 den aşağı arkadaş ve sık sık yakışıklı bir ünlünün fotoğrafını profil fotoğrafın örneğin fightclub'dan brad pitt yap siyasetten ve caps paylaşımı asla yapma yerine göre yap bu sana daha bir havalı kişilik katar bundan emin ol.

Ya arkadaş sıkıntım yok, erkek veya kız, çoğu kişi farkında olmasa da fazlasıyla arkadaşım var.
Ama adı üstünde, bunlar arkadaş. Yarın bir gün çeker giderim üniversiteye, 1 tanesi bile kalmaz etrafımda.

Sevdiğimi belli ediyorum ki zaten anlıyor herkes ve anladığı da kesin zaten ama yok yani, adam yerine konulmuyoruz herhalde. Bak yine aynı b*k oldu, boşu boşuna canımı sıktım onca zaman.
Hanımefendinin kafası başkalarında yine. Elde edemiyorum arkadaş, elde edemiyorum. Tek sıkıntım bu ya, ciddiyim tek sıkıntım bu.

Artık nedenini araştırmak için daha bir kitap okur oldum ama bulunmuyor işte cevabı :)
Para ise para ulan :) Ne istiyor bunlar ?

Ama kabul, benim gönül verdiğim kişi de bayağı bir güzel oluyor hani, oturmasını kalkmasını ancak bu kadar bilir birisi yani. Ne bileyim ya sevmiştim :(
Sizleri mi sevsem ne yapsam bilmiyorum ki :) 5'iniz birleşip bir tane kız falan olamaz mısınız :)
Valla bende aynı dertten yanıyorum ;( Gel sarılalım dostum.

Gökhan birisinin seni sevmesi için uğraşıyorsan başarılı olamazsın. Herkes beni sevsin, herkes benle iyi olsun diye uğraşırsan daha da berbat edersin işleri. Dünya böyle. Etrafında çok kişi olması önemli değil. İsterse 100 kişi olsun. Bunlardan kaçı gerçek ? Dediğin gibi okul bitince hepsi gidecek. Belki 1-2 tane gerçek dostun kalır sadece.

Kız işine gelince bunalıma girmeye gerek yok. Bir gün karşına çıkar, merak etme. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı