Gece gece sayende kahkaha attım teşekkürler StalinEstağfirullah. Sen Moskova'ya girdin o kadar. Hak geçmesin diye ben Berlin'e girdim Hitler'ciğim.
Gece gece sayende kahkaha attım teşekkürler StalinEstağfirullah. Sen Moskova'ya girdin o kadar. Hak geçmesin diye ben Berlin'e girdim Hitler'ciğim.
Gece gece sayende kahkaha attım teşekkürler Stalin![]()
Olum benim adamlarım burdaymış niye haber vermiyorsunuz..Emredin komutanım?Bilmem ki. Bu arada avatarın hayırlı olsun yoldaş.
"Hadi Technopat size gelip sizi kurtarsın bakalım."
Hoş gördük, her şeyin iyi olacağını düşünüyorum ve iyi olması için gerekeni yapacağım.Hoş geldin demek düşer bizlereForumlar arası rekabet yalnızca bilgi üzerinden gerçekleşebilir. Bir forum öteki forumdan yalnızca "Ne kadar insana yardım edebildiği" konusunda üstün olabilir. Bu yüzden bizler gereksiz çekişmelerle vakit kaybetmeyip yalnızca işimize odaklanmaya çalışıyoruz
O veya bu forumdan gelmen hiç önemli değil, her üye eşit değer görür burada. Biri çıkıp da Shiftdelete kullanıcısı olduğun için olumsuz yorum yaparsa rapor etmeni tavsiye ederim, yönetici kadro uygun cezayı - uyarıyı sağlar.
Tekrardan çok geldin, umarım foruma yararı dokunan insanların başında yer alırsın.
Profi fotoğrafımdan beni tanırsın yoldaş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.