Shooter III vs Supernova vs Gulikit KK3 Pro

Meiru

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, FIFA ve Battle oyunları oynuyorum bunlardan hangisini önerirsiniz? Shooter III daha az fiyatta bunlardan ama diğerleri aradaki farka değiyor mu? Online oyun oynamıyorum kolla.

Bu modelin siyah ya da beyaz rengini bulabildiniz mi?
Yurtdışında bilmiyorum ama trde hiç görmedim. Renk olarak sadece ultimate C modelinin koyu grisini beğendim ama dediğim gibi 2C modelini ısrarla öneriyorlar. Ben uygun fiyat tercih ettiğim için alacağım eğer bütçe sorununuz yoksa ben tasarım olarak en çok supernovayı beğenmiştim. Gulikit kk3 pro da çok iyidir ama genel kanı fiyat farkını vermeye değecek bir şey yok.

Yurtdışında bilmiyorum ama trde hiç görmedim. Renk olarak sadece ultimate C modelinin koyu grisini beğendim ama dediğim gibi 2C modelini ısrarla öneriyorlar. Ben uygun fiyat tercih ettiğim için alacağım eğer bütçe sorununuz yoksa ben tasarım olarak en çok supernovayı beğenmiştim. Gulikit kk3 pro da çok iyidir ama genel kanı fiyat farkını vermeye değecek bir şey yok.
2500 civarında fazla geldi bana açıkçası tasarımı çok iyi olmasına rağmen 2c ve ultimate cye bakacağım fakat bir anda shooter iii gitme durumu da var bilemedim.

KK3 Pro modelini satın aldım, ürünü birkaç gün kullandım ve iade işlemi başlattım. Ürünün ön tuşları ( A-B-X-Y) çok kötü. B tuşuna bastığım zaman tuş içe göçüyor yapışıp kalıyor. Ayrıca Lb-Rb tuşlarını da beğenmedim, dandik hissiyat verdi. Ek olarak gelen kutunun üstünde jelatin vb. yoktu. Ürün de hafif tozluydu.
KK3 Pro ile negatif deneyim yaşadım.

Ne sorun yaşadınız acaba hocam bende almayı düşünüyodum ama bu yorumunuzu görünce tereddüt ettim
Ürünün ön tuşlarını ( A-B-X-Y) beğenmedim. B tuşuna bastığım zaman tuş içe göçüyor yapışıp kalıyordu. Ayrıca Nintendo Switch'te kullanırken birkaç kez bağlantı sorunu yaşadım. PC'de böyle bir sorun yaşamadım. Ek olarak, gelen kutunun üstünde jelatin vb. yoktu. Ürün de hafif tozluydu. Muhtemelen başkasının iade ettiği ürünü bana satmışlardı. Gaming.gen'de ürünle alakalı negatif değerlendirme yaptım ama yayınlamadılar. Sadece pozitif değerlendirmeleri yayınlıyorlar. Bundan sonra alış-veriş yapmayı düşünmüyorum oradan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı