Shoulder Press ve Dumbell Press yapamamak

Gncr Dyan

Decapat
Yer
Arjantin/Rosario
Dostlar selamlar spora başlayalı nereden baksanız 1.5 ay oluyor. Konunun başlığında yazdığım gibi hem makinede hem düz şekilde shoulder press ve dumbell press yapamıyorum. Günlük almam gereken protein ihtiyacının hepsini alamıyorum+ uyku düzenim bozuk. Acaba bu gibi etkenlerden dolayı yapamamam normal midir?

dediğinden pek bir şey çıkaramam, ama haftada 4 günden fazla gidiyorsan uyku düzenini düzeltmen şart (birde proteinle kafayı yorma tek etken o değil)

Hocam neyden dolayı yapamıyorsunuz, eklem ağrısı mı ?
Hocam düz shoulder press ve dumbell presste ağırlıklar sağa sola savruluyor. Makineli shoulder presste ise ağırlık en düşükte olmasına rağmen kaldıramıyorum.

dediğinden pek bir şey çıkaramam, ama haftada 4 günden fazla gidiyorsan uyku düzenini düzeltmen şart (birde proteinle kafayı yorma tek etken o değil)
Haftada 6 kere gidiyorum salondaki hofam programı böyle yazdı.( 3 gün gidiyorum 1 gün dinleniyorum sonra 3 gün daha gidiyorum.

Dambıl press başta 5kg ile yapmaya çalış sonra yavaş yavaş ağırlık arttır.
Hocam neyden dolayı yapamıyorsunuz, eklem ağrısı mı ?
Hocam ben dün sehpayı bir kademe daha dikleştirdiğim için şuanda belim inanılmaz ağrıyor 1 set yapıp farkedip düzeltmiştim ağrı kesici aldım hala aynı gibi :(
Muhtemelen yaparken bel ve kalçamı sıkamadın yük bindi.

Hocam düz shoulder press ve dumbell presste ağırlıklar sağa sola savruluyor. Makineli shoulder presste ise ağırlık en düşükte olmasına rağmen kaldıramıyorum.

Haftada 6 kere gidiyorum salondaki hofam programı böyle yazdı.( 3 gün gidiyorum 1 gün dinleniyorum sonra 3 gün daha gidiyorum.

Bir salon PT'si faciası daha spora yeni başlamış adama 6 gün spor yaptırmak ne?

Bir salon PT'si faciası daha spora yeni başlamış adama 6 gün spor yaptırmak ne?
Evet bir tık fazla ben 4 gün fullbody yapıyodum sonra çift bölgeye geçtim 5 gün

Ancak şuan aşırı kötüyüm geçen sizmi demiştiniz beli sabit tutmak lazım diye ben bir tık kastım kendimi :( belim dünden beri ağrıyor. Dururken sorun yok ayağa kalkınca dik durunca sıkıntılı kas gevşeltici ilaç ve krem alacağım umarım fıtık vs değildir kas zorlanmasıdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı