Şiddet konusunda neden erkeklere genelleme yapılıyor?

Genellikle bu olaylarda suçlu taraf erkekler olduğu için genelleme yapılmaya uygun görülüyor. Sen hiç sokağın ortasında kocasını öldüresiye döven kadın gördün mü?

Onun haricinde iftira atan kadınları da haksız buluyorum. Halk da bu durumda biraz cahil davranıyor, iftiraya uğrayan adama saldırıyor ne olup olmadığını bilmediği halde.
Evet gördüm.
 
Bunu söylerken siz de genelleme yapıyorsunuz. Çoğu insan yapar bunu. Üstünüze alınıp alınmamak sizin elinizde.

Yalnız böyle şeyler yapmayan insanlar etkileniyor. Aslında yaptığınız daha fazla insanı şiddete yöneltmek, farkında değilsiniz. Bu kişide sinir psikolojik sorunlar çıkartır. Sonra "neden erkek kadını öldürdü". Siz böyle kadına şiddete hayır demeyi bırakmassanız bu olayları her saniye görüceksiniz.
 
Çünkü feministler fanatik ve sapık insanlardır. Kendi babasına bile böyle diyebilen bir insandan ne beklenir ki?

Yalnız onlar feminist değil, feminazilerdir. Türkiye'de feministlerden başka her şey olduğuna göre, yani.
 
Arkadaşlar bugün WhatsApp'ta durumlara bakarken İstanbul kadın hakları diye bir şey çıktı, orada kızınızın geleceği için erkek çocuklarınızı adam edin yazıyordu.
Çok sinirlendim. Neden erkeklere böyle öcü gibi davranılıyor? Birkaç sapık yüzünden neden bize saldırılıyor? Erkek olduğum için korkuyorum artık biri gelip tacizci dese hem linç yeriz hem hapiste bıcaklanır, hayatımız çöp olur. Yani neden son zamanlarda erkeklerin hayatı 2 cümleye bakıyor?

Çünkü halkımızda bilmeden atlayacak çok "kahraman" var. Ve bundan faydalanan tek başarısı vücudunu sergilemek olan insta influenceri çok var. Yani ülkede kimse şiddeti önemsemiyor, herkes kendi priminin peşinde. Olan özgecanlara, şulelere oluyor. Ve üstte biri sokakta kocasını ölümüne döven kadın gördünüz mü yazmış. Bu nasıl bir düşünce aklım almıyor, onun şiddet uygulaması için illa sokakta birilerinin gözünün önünde mi olması gerekiyor? Kameraya çekilemeyen ne kadar ölen kadın varsa bir o kadar da erkek var. Kesinlikle potansiyel feminazi sorusu o
 
Halkın büyük bir sorunu bu. Çok fazla genelleme yapılıyor. Akşam eve dönerken önümde giden bir kadın varsa yolumu uzatıyorum ben. Arkasını dönüp yardım edin diye bağırmayacağını nereden bileceğim? Uğraş dur...
 

Geri
Yukarı