Ahaha, hatırlarsın belki aylar oluyor ama benimle bir kere daha VW ile ilgili tartışmaya girmiştin. Tok kapıcı olduğunu biliyorum ve lanet edip 10 yıllık Golf önerisi yapacaksın diye kendimi hazırlıyorum yavaştanTeneke kardeşim. Egea da basbaya B sınıfı. En fazla B+ dersin. Accent Blue'ya da C segment diyor firma. Ama gelgelelim araba Egea'dan bile boş.
O kadar saçma bir şey savunuyorsun ki şu anda, resmen ben laftan anlamam ve laf anlatmakla uğraşmayın gömün gitsin diyorsun.Yani binmeden mi söylüyorsunuz bilmiyorum ama çıkın bakın 301, Egea, Accent Blue gibi araçlar filo araçları. Yani neye göre bu yorumu yapıyorsunuz gerçekten anlamıyorum.
Kime göre neye göre teneke ortaya laf atıyorsun.Hocam araba gerçekten teneke. Tamam fiyatı vs. sizi cezbediyor olabilir ama gerçekten güvenli bir araç değil. Alacağınız araba son model olacağına eski olsun ama güvenli olsun.
Arkadaşım sen okuduğun cümleleri kendi kafanda oluşturduğun ve yıkamadığın sabit bir düşünceye göre mi yorumluyorsun? Konuya direkt bütçesi yetiyorsa Corolla alsın diye girmiş biriyim, bizi vurmaya çalıştığın yere bak. 200 bin demişsin, hani nerede 200 bin bütçe? Ver o zaman 30K, alsın adam Corolla.O paraya Corolla çok daha mantıklı seçim olur.
İşte ülkedeki VW premium bir marka algısından dolayı satıyor. Aynı segmentteki Insignia, 508, Mondeo hatta ve hatta kardeşi olan SuperB bile çoğu konuda Passat'ı geçiyor. 45 yaşında, arabadan tek beklentisi genişlik ve konfor olan gidip tok kapılı Passat'ını alabilir.Golf de Passat da segmentinin en çok satan araçları. Dünya kabul ediyor ama bizim vatandaş hala ucuzu daha iyidir diyor.
Kime göre neye göre teneke ortaya laf atıyorsun.
Ben sana volvonun tavanı koptuğu kazada gösteririm.
160 ile passat seni korur mu sanıyorsun?
3 Kişi öldü bu kazada.
Eki Görüntüle 697729
Kim en iyi dedi? O bütçede başka alternatif yok demekle bunun ne alakası var? Bir aile 130-135 bin TL parayı zor denkleştiriyorsa, üzerine 35-40 bin daha kısa sürede koyamayacak demektir. Bunda algılanamayacak bir durum var da ben mi görmüyorum? 180-200 bin TL bütçe olsa zaten Corolla tavsiye edilir ve geçilirdi.Şu cacık cacık en ucuz arabaların en iyi olabilmesine imkan yok.
Yeni araba alacağım dönemde 508 de kullandım Passat da kullandım. İç mekan genişliği ve konfor çok önemli değilse, güzel görünüm ve sportif sürüş isteniyorsa sabaha kadar 508 alınır. Kalite olarak da aşağı kalır bir yanı yok malzemelerde.508 ilk yılında 1000 tane bile satamadı. Çok iyi aynen.Siz kağıt üstündeki değerlere göre araba seçmeye devam edin.
E ben karşıt bir şey demedim ki. VAG grubunu Skoda dışında sevmem, biliyorsun zaten. Ama Akif'in VW fanboyluğunu bildiğim için gömmeyi tercih ediyorum@Jira Sen de VW'e sallamayı amma çok seviyorsun. Gayet iyi arabalar yapıyorlar, sevmemek ayrı bunu inkar etmek ayrı.VW tüm Dünya'da premiumlar ile alt segmentler arasında kalan bir marka. Peugeot da o düzeye gelmek için planlama yaptı, yeni kasalarıyla başarabilecek gibi.
Almanya'da Passat'ı araba diye kapının önüne çekmiyorlar, Passat övüyor halaAynen 508, Mondeo, SuperB Passat'tan daha iyi ama hala dünyada en çok satan D segment Passat. Herkes aptal çünkü boşuna alıyor Passat'ı.
Kim en iyi dedi? O bütçede başka alternatif yok demekle bunun ne alakası var? Bir aile 130-135 bin TL parayı zor denkleştiriyorsa, üzerine 35-40 bin daha kısa sürede koyamayacak demektir. Bunda algılanamayacak bir durum var da ben mi görmüyorum? 180-200 bin TL bütçe olsa zaten Corolla tavsiye edilir ve geçilirdi.