- Makaleler
- 10
301,C-elysse gibi b segment giriş seviyesi araçlar için söyleniyor. İki arabada genel olarak tenekeler.Corolla çok mantıklı bir tercih olur. Bir de neden fransız düşmanlığı yapıldığını anlamadım. Özellikle @Akif ve @Yararsız Üye açıklarsanız sevinirim. Fransızların çok güzel arabaları var.
O halde Corolla için kalan açığı kapatmak zor olacaktır. Yine de bu alternatifi bilmiyorsa ve ani şekilde bütçesi artarsa söylemekte fayda var. Ben yerinde olsam Egea alacak olsam dahi alırdım. Sonuç olarak araba piyasasının gidişatı belli. Hiçbir şey sahibi olmamaktansa bir şey sahibi olmayı tercih ederim.Benzinli Fire için tavsiye istendi. O modelle Corolla arasında "bu bütçelerde" kapatılması pek mümkün olmayan bir fark var maalesef.
@Megaton Kaporta zaten kazada "dağılması" için yapılıyor. Senin tuttuğun ve esnettiğin yer arabanın şasisi değil.
Peki bunu deforme olmadan nasıl yapacak? Aynı şeyi nüansla söylemişsin.Kaporta dağılması için değil hasarı emmesi ve yaşam alanını koruması için yapıyor.
Burada 2 sorun var; birincisi bütçe 200,000 TL değil. 200 bin bütçe olsa Corolla önerirdik. Diğer sorun ise Egea B sınıfı değil.200 bin lirayı B segmente vereceksem o araba da Egea olmazdı.
Kaporta dağılarak bu dediklerini yapıyor zatenKaporta dağılması için değil hasarı emmesi ve yaşam alanını koruması için yapıyor.
Kaporta dağılarak bu dediklerini yapıyor zaten.
Egea'nın hitap ettiği kitle belli arkadaşlar, boşa tartışmanın manası yok. TR'de de satış fiyatlarına bakarsanız patır patır satılan modellerden biri. Neden? İlk sebebi ekonomik ve ucuz olması, taksi ve çalışanına dandik filo aracı vermek isteyen şirketler için birebir bir seçim.
Ben 3-4 kişilik bir aile olsam arkadakilerin güvenliğini düşünürek bütçemi zorlardım ve corolla alırdım ama adam bunu yapamıyorsa da yapacak bir şey yok. Alsın. Ama alıyorsa da malzeme kalitesinden güvenliğine kadar aracın zaafiyetlerini bilsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.