- Makaleler
- 10
Her yorumunda facepalm yapmaktan yüzüm kızardı.Ayrıca D segment arabaya Lamborghini gibi tasarım... Bu arabaya +50 yaş insanlar binecek gençler değil.
VW grubun üretim kapasitesi ile PSA grubun üretim kapasitesi yakın bile değil, bir tarafta pazarda oturmuş bir model var diğer tarafta Peugeot'nun VW gibi premium altı olma hedefinde yaptığı arabalardan biri var. Modelin ilk yılı olduğu için üretim kapasiteleri düşük, haliyle pazarda talep olduğunda da karşılayamadıkları ortada. Sen 508 için resmen çöp demeye getiriyorsun, neden? Çünkü az satıyor.
Mazda ve Subaru da az satıyor, onlar da çöp o zaman senin tabirinle.
Hadi konu ve bütçe karıştırdığın için o kısmı görmezden geleyim. Egea için 3 ay sonrasına sıra verilmez, öncelikli pazar olunduğu için talep oldukça üretimi bu pazara gönderirler.Mesajımı okuyun lütfen. Ben konuları karıştırmışım. Ancak fark etmez herhangi bir durumda o bütçede Egea yerine alternatiflere yönelinir. Eski olması arabayı kötü yapmıyor. Ayrıca sıfır Egea'ya yazılsa 3 ay sonra 10-15 bin fazlasını verecek nasıl olsa.
Bu arada belirteyim de beni Peugeot fanı yapma. Geçen yıl C sınıfı HB, C sınıfı SUV, D sınıfı sedan arabaların neredeyse tamamını deneyerek Tiguan aldım.