Önyargılı yaklaşıyorsun bana hep@Jira VW arabalarına laf ettiğin için başta kızmıştım sana ama karşındaki kişi gerçek anlamda laftan anlamıyormuş. Özür dilerim tepki gösterdiğim için.
Benim de, çevremin de maddi durumu gayet yerinde. GTR da kullandım, Cayenne de, A8 de... Bu arabalarla şu anda konuştuklarımızı tabii ki kıyaslamayacağım, aynı segmentlerdekinden bahsedeyim.Opel de tutar Ford da. Ancak Ford bunu ağırlıkla yapmaz. Fark bu.Herkes dışarıdan görmek demiş de muhtemelen sadece satın aldığı arabalara binen insanlarsınız.
Hey allahım çıldıracağım. Neden Polo'nun Golf kadar hızlı gidememesini savunma olarak kullanıyorsun o zaman?
Yol tutuş deyip segmentinde en iyi yol tutan aracı gömmeye çalışan birini ben hayatımda görmedim. İşin yoksa bu konuyu direkt bir VW bayisine at, müşteri temsilcisi olarak işin hazır. Yeminle bak.
Önyargılı yaklaşıyorsun bana hepBen karşımdakini tanıyarak yorum yapıyorum Umutsuz vaka bu çocuk.
İnsan kendi dediklerini unutur mu? Onu geçtim kendi verdiği örneğe karşı bir şey söylenip susturulduktan sonra o lafı çevirir mi? Gitmiş bir de cevap olarak bak X araba daha hafif ama daha yavaş diyor. Motorlar bile farklı. Baştan aşağı şaka gibi, odada kamera arıyorum şu anda. Bu kadar laf anlamamazlığın başka açıklaması yok.Yukarıdaki arkadaş daha hafif daha iyi gider dediği için. Golf daha ağır ama daha iyi gidiyor.
30 olmadım ama sen bilirsinÇocuk?Aynen kral. 30+ yaş bunalımı böyle bir şey sanırım. Yol tutuşu kötü demedim ki. İyi dedim. Ama bunu sağlama yolu yanlış diyorum. Opel iyidir dedim fark ettiyseniz yol tutuşunda. Ama ağır ve güçsüz.
1- Sen kendin hafif olan araba söyleyip, karşısında benzer motor gücündeki daha ağır bir arabayı konumlandırıp yokuşta daha iyi gidiyor diyorsun.Hafif araba daha hızlı dediğin için karşıt argüman sundum. Neyi anlamadınız?
1- Sen kendin hafif olan araba söyleyip, karşısında benzer motor gücündeki daha ağır bir arabayı konumlandırıp yokuşta daha iyi gidiyor diyorsun.
2- Sana aralarında ağırlık farkı var diyoruz. Bu defa benzer güçlerde bile olmayan motorlar olan 2 arabayı kıyaslayıp hayatımda gördüğüm top 3 saçma argümandan birini sunuyorsun.
Bu kadar basit bir nüansı bile algılayamayacak kadar konuya uzaksın, bir de burada bana laf anlatmaya çalışıp her dediğinde giderek batıyorsun. VW kullanıcısı olarak arabamdan tiksindim sayende.
Video genel bilgi almak için izlenir. Nasıl bir telefonun, kulaklığın videosunu izliyorsan araba videosu da izlenir. Ama zamanın ve imkanın varsa gidip bizzat test edersin. Teorik bilgi ayrı, pratik tecrübe ayrıdır.Siz hala Youtube videolarına bakarak araba alın, ona göre karar verin
7 sayfanın 4 sayfası sana cevap vermekle geçti, hâlâ söylenenleri algılayamamışsın. Ortada tek bir fanboy var, kalkıp bir de başkalarına laf ediyorsun.Siz hala Youtube videolarına bakarak araba alın, ona göre karar verin. Daha fazla diyecek bir şeyim yok. Neye karşıt argüman sunsam şu da şöyle...Aynen ucuz olan daha iyidir.