Sıfırlama işlemi bittikten sonra Windows kurulumu yarım kaldı

397444

Hectopat
Makaleler
10
Merhaba,

Başıma talihsiz bir olay geldi. Şarj tamamen doluyken bilgisayarı sıfırlamak istedim. Sıfırlama işi bitti, Windows kurmaya geçti. Ancak şarj bitti ve kurma işlemi yarıda kesildi. Şu an bilgisayarı açtığımda hata veriyor.

Ne yapmam lazım? Windows 10 formatını DVD ya da USB kullanarak mı atmak zorundayım? BIOS menüsüne erişemiyorum, bu eylemi yine de yapabilir miyim?

Dosya Ekleri

• 20201225_172124.jpg
    20201225_172124.jpg
    248,6 KB · Görüntüleme: 266
Merhaba,

Başıma talihsiz bir olay geldi. Şarj tamamen doluyken bilgisayarı sıfırlamak istedim. Sıfırlama işi bitti, Windows kurmaya geçti. Ancak şarj bitti ve kurma işlemi yarıda kesildi. Şu an bilgisayarı açtığımda hata veriyor.

Ne yapmam lazım? Windows 10 formatını DVD ya da USB kullanarak mı atmak zorundayım? BIOS menüsüne erişemiyorum, bu eylemi yine de yapabilir miyim?
Şarjda iken mi yaptınız kurulu mu?

Şarjda iken mi yaptınız kurulu mu?
Şarjı tamamen dolmuştu, ben de kurulum bitene kadar gider diye düşünüp şarjdan çıkarmıştım, maalesef şarj bitti.
Bence BIOS'a girebilir. Bilgisayar açılırken F2 veya Del tuşlarına basarak açmaya çalış. Eğer açılırsa USB ile tekrardan formatla. Tabi bu sefer PC prize takılı kalsın :D.
Format USB'si hazırlayıp temiz kurulum yapın. BIOS'a neden giremiyorsunuz? Şifr ekoyup unuttum demeyin lütfen.

Boot menü açılıyor mu?

Giriliyormuş çok pardon, bir anlık heyecana kapılıp F5 ile BIOS'u açmaya çalışmışım:)

Windows iso dosyasını Microsoft'tan indirip Rufus ile USB'ye yazıp format atacağım. Yanlış bilmiyorum değil mi?
Ayrıca Windows lisansımda sorun olur mu? Sistem 8.1 olarak gelmiş, sonra da 10'a yükseltilmiş. Windows 10 Home Single Language varyantı. Bildiğim kadarıyla lisans durumu anakarta ilgili, yani bir sorun oluşturmaz, umarım?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı