Sigara İçmemek İçin Ne Yapmalıyım?

Ball So Hard

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Lenovo IdeaPad 3 İşlemci: Intel Core i5-10210U Harici Ekran Kartı: NVIDIA GeForce MX130 Sistem: Windows 11 Home 22H2
Meslek
Freelancer
Forumda birkaç kez konu açtım. Sigarayı bırakalı 200'den fazla gün oldu ama hala canım çekiyor. Bu kadar düşünürken zaten ömrüm kısaldı arkadaşlar ya. Gerçekten bunaldım ve bıktım. Ünlü, ünsüz vs kime baksam ağzında bir sigara. Evet bunun sonucu şirketler zengin oluyor ama en azından birkaç yıl daha iç düşüncesi aklımdan çıkmıyor. Ne yapmalıyım? Böyle yaşamak yerine içmek daha mantıklı gibi geliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan 'herkes yapıyor ben yapsam ne olcak' diye bir düşünceniz var sanırım.
Herkes içiyor herkeste zarar görüyor bunu düşünün, 200 gün dayanmışsınız çok saçma olur tekrar başlamanız şuan büyük ihtimalle ciğerler yeni temizlemiştir kendini belki daha temizlenmemiştir bile ne gerek var tekrar kirletmeye.

Ayda bir iç tavsiyesi yararlı değil çünkü devamı ister istemez geliyor. O ayda birler oluyor haftada bir, bir bakmışsınız 45 dakikada bire düşmüş. Sigara kullanan ama bırakmayı daha önce hiç denememiş biri olarak benim sigara ihtiyacım genelde yemek yediğimde kesiliyor. Ne yediğim önemli değil kuru ekmek bile yesem o sırada o sigara ihtiyacı garip bir şekilde kesiliyor. Canınız her çektiğinde su içebilirsiniz veyahut kendinize minik gofret vb. atıştırmalık alıp her aklınıza geldiği vakitte tüketmeye çalışın. Bunun için en yararlı tavsiyeleri Sigara Bırakma Hattından edinebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı