Sigara içmeyenler dertlenince ne yapıyor?

Sigara, alkol falan dertlenince içilecek şeyler değiller. Diziler "havalı gözüktüğü için" zamanında topluma yamadı, hala kurtulamıyoruz.

Dertlenince çalışıyorum ya da PC'den oyun oynuyorum. Bazen kulaklığı takıp müzik dinliyorum.

Sigarayı da alkolü de keyfimden içiyorum. Zaten en son yılbaşında viski içmiştim, sigarayı da günde 4-5 dal anca içiyorum. 1 paket 3-4 gün dayanıyor en az.
Bende öyle. Çok nadir ard arda içtiğim oluyor ama çoğunlukla 1 paketi 1 hafta kullanıyorum.

Dertlenmeye vaktimiz kalmıyor diyelim. :) Genelde vakti geçirmeye çalışıyoruz.

Ben dertlenince yapacak aktivite bulamıyorum çay falan içiyorum sizin ne yapıyorsunuz?

Sigarayı asla önermiyoruz (bir dane daha sarayım azıcık bekle).

İlk cevap yazan arkadaş kitap okumayı eklemeyi unutmuş.
Anayasa kanunlarını da ezberleyebilirsin.
Kütüphane kartı edin. Ülkemizde en az bulunan kartlardan bir tanesidir.

Boş manzara seyretmek güzeldir. Özellikle dalgalı bir ortamda kayalara çarpan deniz/su sesi.

Ama bunları da daha faydalı şeylere çevirmen mümkün.

Mesleğini ilgi alanını bilmiyorum ama, her mesleğin içinde de bir fantezik konu bulabilirsin.

Bir ahşap parçası al. Etrafda birçok kırık cam veya kenarı keskin metal var. Figür çalış.
Taşlık bir kısma farklı renkte taşları incele. Kıyıya vurmuş kabuklu deniz canlılarından heykel yap.
Son günlerde çok meşhur olan, kirli çeşme havuzlarını temizle.
Kedileri-köpekleri sev.
Asal sayıları ezberle ve ezberden asal sayıları seslendir.
Çok fazla zamanın var ise, düşkünler evlerindekiler ile sohbete git. Onların hayat ve hatalarından tecrübe edin.

Yani o boş vaktini de faydalı bir şeye dönüştürebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı