Lisede sigara içenler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Orda da ben zenginim sende bu yok bende bu var falan diyen ergen tipler olabiliyor şımarmış veletler kısaca. Ama tabii ki daha güvenli. Sadece önden bir bilgi olsun :D.
Orası da öyle onlarla konuşmam zaten okulu öğretmenler açısından da beğenmiyorum değiştirmek istiyorum o yüzden fakat 1-2 tane kafa dengi olur illa ki okuldan. Okul takımı vesaire.

Lisede sigara içen insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Aslında sigara içen kimseyle konuşmak istemiyorum ama sınıfta 2-3 kişi kalıyor ve tüm samimi olduklarım içiyor. Lisede sigara içenlerden nefret ettiğim için. Serseri desen var bu yüzden okul değiştirmek bile istiyorum.

Kişisel tercih meselesi neden bu kadar kafaya taktın ki? Eskiden okula içki, rakı ve bira gibi alkol ürünü getiren bile vardı lıkır lıkır içiyorlardı. Sınıfta kahve makinemiz vardı, çiğ köfte yoğurmuşluğumuz bile vardı. :D

Lise leş bir yer eğer kasan biriysen ya özel okula geç ya da çok iyi bir puan alıp çok iyi bir liseye yerleş. Ki iyi lise demek sigarasız ortam demek değil orası ayrı mevzu.

Kişisel tercih meselesi neden bu kadar kafaya taktın ki? Eskiden okula içki, rakı ve bira gibi alkol ürünü getiren bile vardı lıkır lıkır içiyorlardı. Sınıfta kahve makinemiz vardı, çiğ köfte yoğurmuşluğumuz bile vardı eskiden. :D

Lise leş bir yer eğer kasan biriysen ya özel okula geç ya da çok iyi bir puan alıp çok iyi bir liseye yerleş. Ki iyi lise demek sigarasız ortam demek değil orası ayrı mevzu.

Eskiden lise hayatı vardı bence ortam olarak bana göre şimdi o da yok.

Eskiden lise hayatı vardı bence ortam olarak bana göre şimdi o da yok.

Şimdi kardeşimden biliyorum telefon yasakları falan oluyormuş galiba ve idare kadrosu çok disiplinlilermiş. Tabii onun gittiği okulla benim gittiğim okulda farklıydı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı