xPigeons
Decapat
Kimsenin neler yaşadığına ve buna ne çözüm ürettiğine dışarıdan bir kişinin ulaşması çok zor ancak çoğu kişi maalesef ki bırakırım zaten ya da kız düşüreyim kafasıyla başlıyor bu işe ve sigara çok kısa sürede çok etkili bir bağımlılığa sahip olduğundan bırakmak biraz zor olabiliyor. Açıkçası ben de dahil kimseyi ilgilendirmez kişinin özel hayatı ancak sırf havalı olmak için kendine zarar vermektir bu. Stresi attığı tamam bir yere kadar doğru, ne de olsa dopamin ile alakalı olaylar dönüyor bağımlılığın ve toleransın da sebebi o ancak kısa süreli bir mutluluktur o. Geçicidir ve hayatı daha da stresli hale getirir içilmediğinde. Her madde yoksunluğunda olduğu gibi. Eğer kişi yardım almak için ya da iyileşmek için bir çaba harcamıyorsa orada evet, ona laf edilebilir ama onun dışında cahillikle alakalı bir sorun biraz da. Cahillik olmasa da doktorlar bile uyuşturucu kullanabiliyor öyle bir yazı okumuştum. ABD'de çok fazla doktorun uyuşturucu vb. kullandığı ile alakalı. Yani cahillikle o kadar alakası da olmayabilir.