Değiştirmene gerek yok hepsi hava için içiyor ben bizzat şahit oldum, onların serseri havasına girdiğine bakma çoğu artist. Öyle kişilerle takılmasan da olur.
Hal ve hareketlerine bakılırsa dikkat çekmek için yaptığı anlaşılıyor.
Değiştirmene gerek yok hepsi hava için içiyor ben bizzat şahit oldum, onların serseri havasına girdiğine bakma çoğu artist. Öyle kişilerle takılmasan da olur.
Kendini zorba, havalı sanan boyuna güvenen ucube, artist ergenler topluluğu, neyse ki bunlardan biri değilim.Lisede sigara içen insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Aslında sigara içen kimseyle konuşmak istemiyorum ama sınıfta 2-3 kişi kalıyor ve tüm samimi olduklarım içiyor. Lisede sigara içenlerden nefret ettiğim için. Serseri desen var bu yüzden okul değiştirmek bile istiyorum.
Hal ve hareketlerine bakılırsa dikkat çekmek için yaptığı anlaşılıyor.
Lisede sigara içen insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Aslında sigara içen kimseyle konuşmak istemiyorum ama sınıfta 2-3 kişi kalıyor ve tüm samimi olduklarım içiyor. Lisede sigara içenlerden nefret ettiğim için. Serseri desen var bu yüzden okul değiştirmek bile istiyorum.
Ben bizzat sigaradan önce bambaşka olup sigaradan sonra bambaşka olan adam gördüm belli oluyor zaten.
Lise bittiği için daha iyi anlıyorum dönüp bakıyorum da ne rezalet bir yermiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.