Lisede sigara içenler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Lisede sigara içen insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Aslında sigara içen kimseyle konuşmak istemiyorum ama sınıfta 2-3 kişi kalıyor ve tüm samimi olduklarım içiyor. Lisede sigara içenlerden nefret ettiğim için. Serseri desen var bu yüzden okul değiştirmek bile istiyorum.
Kendini zorba, havalı sanan boyuna güvenen ucube, artist ergenler topluluğu, neyse ki bunlardan biri değilim.

Lisede sigara içen insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Aslında sigara içen kimseyle konuşmak istemiyorum ama sınıfta 2-3 kişi kalıyor ve tüm samimi olduklarım içiyor. Lisede sigara içenlerden nefret ettiğim için. Serseri desen var bu yüzden okul değiştirmek bile istiyorum.

Her okulda bulursun o tipleri.

Bizim zamanımız da çok daha tehlikeliydi ve çocukların sigara içmesi insanlara aşırı garip geliyordu. Şimdi ki nesil öyle değil 15 yaşında çocuğu sigara içerken görenler şaşırmaz, dönüp bakmaz bile çünkü normalleşti. Şu anda milletin umurunda değil kimin ne yaptığı, herkes kendi derdinde. Devir değişiyor içen içsin gelip dumanı suratına üflemiyorsa kimseye karışma hakkınız yok.

Kendi bacaklarına sıkıyolar sen boş ver dert edilecek okul değişecek bir durum yok çoğu okulda böyle sen dersine bak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı