Sigara içmeyi nasıl azaltabilirim?

Sigara azaltılmaz, bırakılır diye inanıyorum. Bırakmadıktan sonra ne yapsan zor ve boş aslında. Kesin çözüm bırakmak.

Azaltılır aslında, günde 1 paket içiyordum şimdi paket almıyorum abim günde 5-6 tane veriyor böylelikle az içmiş oluyorum. Arkadaşta iyi ciğer varmış adıyaman tütünü içilir mi be dostum. 30-35 adıyaman tütünü içeceğine marka sigara al en azından daha iyi olur sağlığın için.

Azaltılır aslında, günde 1 paket içiyordum şimdi paket almıyorum abim günde 5-6 tane veriyor böylelikle az içmiş oluyorum. Arkadaşta iyi ciğer varmış adıyaman tütünü içilir mi be dostum. 30-35 adıyaman tütünü içeceğine marka sigara al en azından daha iyi olur sağlığın için.
En ucuz sigara 27.5 TL n'apayım?

Vallahi helal olsun bir şey demiyorum. Profesor doktorlar bile gunluk 25 tane sigaradan fazla icenler 1 ay icinde akciger kanserine yakalanirlarmis. Ve sen 1 yıldır iciyorsun. Yalan soylemedigine emin misin?
Babam 25-30 senedir günde 2 paket içiyor :D Bence dediğiniz doğru değil.

En ucuz sigara 27.5 TL n'apayım?
Adıyaman fiyatı 10TL civarı diye biliyorum 30-35 tane içiyosanız 2 paket alıyosunuz 20TL civarı yani üste az ekleyip marka alın hem az içersiniz hem daha az zararlı.

Vallahi helal olsun bir şey demiyorum. Profesor doktorlar bile gunluk 25 tane sigaradan fazla icenler 1 ay icinde akciger kanserine yakalanirlarmis. Ve sen 1 yıldır iciyorsun. Yalan soylemedigine emin misin?
Kanka belki inanmıycaksin ama babam anlatıyor amcaları aralarında yarışa girip kim daha çok içiyor diyerek 3-4 paket bitiriyolarmis bir günde yani okumamışlwr bilmiyorlar zararını o yüzden bir şey diyemiyorum ama yaşlılık dışında bir sorunları yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı