Sigaraya 2TL zam!

Her alkol alan iradesini mi kaybediyor? Seni ne ilgilendirir?
Her alan kaybetmiyor diye sıfır risk olmuyor. Ben de silah alamıyorum mesela. Her silah alan katliam mı yapıyor?
2 lira 2 lira kaç liradan geldi buralardan haberin var mı? Devletin kasasından bana ne? Devlet mi halk için var halk mı devlet için? Ben düzgünce yaşayamadıktan sonra devletin kasasından bana ne? Yazın sürekli içiyorum birayı da sigarayı da çayı da kahveyi de. Bu yaz verecek para bulamadım sonunda, çay içtim lan sürekli çay çay. Param yoktu. Sahile gittim, rezil rezil çay içtim lan kumsalda. İnsanda yaşama zevki bırakmadınız.

İrade kısmını da sorumlu içmeyen müptezellere söyle. Her alkol alan alkolik değil. Sana bira dokunuyorsa onu bilemem.
Alkol kullanacak kadar ahmak değilim. Teşekkürler.
 
Alkol kullanacak kadar ahmak değilim. Teşekkürler.
Sanırım senin yaşın küçük. Küçükse, bütün söylediklerim için kusura bakma ama ders çıkar. Halk devlet için değil, devlet halk için vardır. Her alkol kullanan sarhoş olup etrafa zarar vermiyor, rahatsızlık vermiyor. İnsanların kendi sağlığı konusundaki kararı vermek de devletin işi değil.
Ha yok, yaşın küçük değilse. O zaman senin adına çok üzüldüm gerçekten. Allah yakınlarına sabır versin. Her cümlende daha farklı saçmalıyorsun, daha da uzatamam bu diyalogu.
 
Sigaraya zam geldiğinde ben içmiyorum oh iyi olmuş içmesinler diyen kişiler, ekonomi kötü dendiğinde telefonunu göster diyen dayılardan farkınız yok düşünce yapısı olarak. Herkes kendi ihtiyaç duyduğu şeylerin zamlanmasına tepki gösterecekse vah ki ne vah.
Ben ucuzken iyi bir ekran kartı almıştım zaten. Doların artmasıyla ekran kartı fiyatlarının artması iyi oluyor almasın gençler oyun oynamak yerine ders çalışıp adam olsunlar.
 
İradesini yitiren bir insan etrafına zarar verebilir. Ayrıca ailesine harcaması gereken parayı alkole yatıran çok fazla insan var. Bağımlılığın her türlüsü kötüdür.

Aynen.

Bu çıkarımla alkol alan Avrupalılar çok saldırgan fakat alkolü haram gören içmeyen ortadoğu güllük gülistanlık kimse birbirine bulaşmıyor diyebilir miyiz ? Alkolün saldırganlıkla ilgisi yok, zaten saldırgan olan tipler alkol almadan önce de saldırgan oluyor. Ben içip kimseye saldırmadım laf atmadım. Kişilikle alakalı birşey bu.
 
Keşke 2 lira değil 200 lira zam gelse. Kendisinin ve toplumun sağlığını düşünmeyenlere karşı saygım yok.
Düt düt yolu açın ekşici geliyor. En entel sensin kardeşim. Toplumun sağlığı demek ha vay be...
 
İçen adam zaten sigaranın zararlı olduğunu biliyor dostlarım , yazmanıza gerek yok. Konumuz sigaranın zararlı olması mı yoksa bu zamın neden geldiği mi?
 
Konumuz zam ve bu zamın insan sağlığına zararlı bir ürüne yansıması...
Evet de bu zam bir tek bu ürüne yansımıyor ki? Neden zaten zararlı muamelesi çekiliyor anlayamadım. Ne yani zararlı olduğu için insanlar içmesin diye mi yapılıyor bu zamlar? Vay be bizi ne kadar çok düşünüyorlar.
 

Geri
Yukarı