Sigaraya içmeye neden başlanılır?

Sadece ağızları koksa iyi. Bazıları resmen yürüyen kül tablası gibi ortalıkta dolanıyor. Bu yüzden toplu taşıma araçlarına bile binmek istemiyorum.
Bunun adı özgürlük işte :) Şu meretin zararı keşke sadece içenlere olsa, alkol gibi olsa...

Benim babam da öyle. Ne desek boş, insan önce kendini düşünecek.

Zamanı gelince şunu dinletirim, sana da öneririm:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim başlı sebeplerim olduğuna inanıyorum.Özellikle babamı önümde 8 yaşında kaybetmek peşinden dedemi amcamı annanemi babannemi dostumu 5 sene anti depresan kullandım bunun sıkıntısını sigaraya bağladım.Kullanıyorum da şuan bakalım bırakırız umarım.

Matthew McConaughey gibi sigara içemiyorsanız, içmeyin. Havalı değilsiniz, içerken de triplere girmeyin, dıştan komik oluyorsunuz :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bizim eski müdür de böyle içerdi :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı