Sigarayı nasıl bırakırım?

Bunun için değişik taktikler söyleniyor. Yok efendim 1-2 dal azaltıp iç, eline al içiyormuş gibi yap ama içme. Kendi adıma konuşuyorum hepsi BOŞ! Direk bırakacaksın. İlk başta vücut tepki veriyor ama 1 hafta falan sürüyor. İşin zor kısmı beyinde, onun pes etmesi biraz daha uzun sürüyor. Ben aklıma geldikçe 'Hayır, içmeyeceğim' diyordum. Çok zorlanırsanız aklınıza geldiğinde bir şeyle uğraşın veya bir şeylerin yiyin. Tabii sürekli yapmanızı tavsiye etmem.

Brute force hocam. O size vurdukça siz daha sert vurun :D Başarılı olmanız dileğiyle!

Bunun için değişik taktikler söyleniyor. Yok efendim 1-2 dal azaltıp iç, eline al içiyormuş gibi yap ama içme. Kendi adıma konuşuyorum hepsi boş! Direk bırakacaksın. İlk başta vücut tepki veriyor ama 1 hafta falan sürüyor. İşin zor kısmı beyinde, onun pes etmesi biraz daha uzun sürüyor. Ben aklıma geldikçe 'hayır, içmeyeceğim' diyordum. Çok zorlanırsanız aklınıza geldiğinde bir şeyle uğraşın veya bir şeylerin yiyin. Tabii sürekli yapmanızı tavsiye etmem.

Brute Force hocam. O size vurdukça siz daha sert vurun :D başarılı olmanız dileğiyle!

Ahahahh güzel tabana kuvet hocam dayanacağım.

Sigara içesiniz geldiğinde başka bir şeyle uğraşmayı deneyebilirsiniz mesela sigara içesiniz geldi güzel, heyecanlı bir dizi ya da film bulup onu izlerseniz doğal olarak balkona falan çıkmazsınız ve sigarada içmemiş olursunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı