Cihangir ceyhan
Hectopat
Sigarayı bırakmak istiyorum ama aklımdan atamıyorum 2 gündür 1 2 tane içtim sadece komple nasıl bırakırım?
3 gun içme 1 gun iç teknigi yap.
Sigarayı bırakmak istiyorum ama aklımdan atamıyorum 2 gündür 1 2 tane içtim sadece komple nasıl bırakırım?
Hocam yani cidden neden içiyorsunuz anlamıyorum hem cebe zarar hem sağlığa her hafta 1 tane azaltın.
Canın ister tabii ki ama iradenizi bozmayın. Yaşam kalitenizi artacak. Başarılı olacağınıza inanıyorum.Hocam öylede alıştınmı bırakamıyorsun bir anda kestim dayanabildiğim kadar dayanacağım.
Canın ister tabii ki ama iradenizi bozmayın. Yaşam kalitenizi artacak. Başarılı olacağınıza inanıyorum.
Bunun için değişik taktikler söyleniyor. Yok efendim 1-2 dal azaltıp iç, eline al içiyormuş gibi yap ama içme. Kendi adıma konuşuyorum hepsi boş! Direk bırakacaksın. İlk başta vücut tepki veriyor ama 1 hafta falan sürüyor. İşin zor kısmı beyinde, onun pes etmesi biraz daha uzun sürüyor. Ben aklıma geldikçe 'hayır, içmeyeceğim' diyordum. Çok zorlanırsanız aklınıza geldiğinde bir şeyle uğraşın veya bir şeylerin yiyin. Tabii sürekli yapmanızı tavsiye etmem.
Brute Force hocam. O size vurdukça siz daha sert vurunbaşarılı olmanız dileğiyle!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.