Silahlara Karşı Çok İlgi Duymak

Silahlara ilgi duyuyorsan Hickok45'i takip etmelisin. Hickok45 silah dünyası Technopat'ı gibidir. Ayrıca benimde ilgi duyduğum silahlar 357 Magnum, 44 Desert Eagle ve Custom Colt 1911 üçüde birbirinden iyi silahlardır. Hickok45'in Tisas 1911 incelemesini atayım da izleyin. Ben izlediğimde aşırı gurur duymuştum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kişisel olarak M82A2, M98B fiziksel olarak edinmeyi isterim ama imkansız bir istek. :(
Ağır tahribat veren silahları severim daha çok.
Bunun gibi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ve bunun gibi [Bonus]

Silahlara hastayım. Ama sadece poligon kısmını severim, savaşlardan nefret ederim. Bu arada ben de Arap kökenliyim ve söylediklerinizden hiç alınmadım. Gayet haklısınız. Yeryüzünde nefret ettiğim ırklardandır Araplar... @Ajusshi

Usp 45., P99 ve MP-7 favorilerimdendir.

Benim ilgimi en çok çeken 1887 mauser. Dehşet bi'şey bi bulabilsek Türkiye de hemen alırız da yok işte. Onun dışında beretta hayranlığım var ;) . Pompalının yeri ayrı tabikide. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı