Ben mi şanslıyım bilmiyorum da bizim akraba/misafir çocukları gayet uslu duruyor kendi aralarında falan oynuyorlar.![]()
Bizim çevre normal değil ki. Bize denk gelen her insan sorunlu. Büyük küçük erkek kadın demeden...Bize gelen çocuklar genelde uslu uslu duruyorlar. Sizin sanssizliginiza gelmiş.
Yooook. Bize gelenler PC'ye katiyen ellerini bile süremez hiçbiri. Ben gerekirse ailesiyle tartışırım kavga çıkartırım hiç umurumda değil.Abi senin bilgisayarında babci bıbıl ve geta bes var mıı? (Ağlama sesleri).
Yooook. Bize gelenler PC'ye katiyen ellerini bile süremez hiçbiri. Ben gerekirse ailesiyle tartışırım kavga çıkartırım hiç umurumda değil.
Bunu yaşıyorsanız Allah yardımcınız olsun. Dünyanın en can sıkıcı şeyi.Bir de PC başına oturduğunca cips yerken bütün klavyeyi tükürük+kırık yapıyorlar![]()
Yooook. Bize gelenler PC'ye katiyen ellerini bile süremez hiçbiri. Ben gerekirse ailesiyle tartışırım kavga çıkartırım hiç umurumda değil.
Evet var,pis kokanlar.Harbiden, ben bundan daha gıcık bir şey görmedim. Az önce vardı evde, ya böyle şımarık birisi mi olur? Evi alt üst etti, batırmadık yer bırakmadı. Kedi bile korktu ya, kedi kedi. Hayvanı bile korkuttu. En son kediye baktığımda dilini dışarıya çıkarmış korku içinde nefes alıp veriyordu neye uğradığını şaşırmıştı. O an var ya, imkanım olsa ben neler neler yapmazdım... Dayanılacak gibi bir şey değildir ya, Allah düşmanımın başına vermesin şu misafir çocuğunu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.