Simülasyon muyuz?

Alıştıra alıştıra voltajı döşe bana 🤣
Töbe töbe :D
Turbox olmasın yeter :)
R4hS.gif

Diyeceğim şimdi ama yine toplu ban yiyeceğiz bu işin sonunda🤣

Doğrudur. Her insanın sunucuda oluşturulmuş bir profili var. Sunucuda yeni bir profil oluşturulduğunda dünyada yeni bir insan doğuyor ya da profil silindiğinde o insan bir şekilde ölüyor. Mesela ölen insanların, sunucudaki "world_multiplayer.dll" dosyası silinir.

smb://world/profiles/{kullanıcı adı}/world_multiplayer.dll

Doğrudur. Her insanın sunucuda oluşturulmuş bir profili var. Sunucuda yeni bir profil oluşturulduğunda dünyada yeni bir insan doğuyor ya da profil silindiğinde o insan bir şekilde ölüyor. Mesela ölen insanların, sunucudaki "world_multiplayer.dll" dosyası silinir.

Programlama dili öğrenince ben. :D

Simülasyon kurup samba üzerinden paylaşıma açmak da garip olur :D

Bu kadar dalgaya alınan bi teori olmasına karşın ben simülasyonda yaşadığımıza inanıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı