Şınav Çekemiyorum

Daha fazla  
Arkadaşlar bir tane bile çekemiyorum. Kollarımın güçsüz olduğunu düşünüyorum. Ağırlık kaldırırsam şınav çekmem kolaylaşır mı? Önerilerinizi beklerim. Boyum 172, kilom 55 liseye yeni geçtim. Bana program hazırlayabilir misiniz?

Nasıl çekiyorsun o kadar? Fitness için boy uzamasını yavaşlatacağı için gidemem. Ne yaptırıyorlar?
Fitness'in boy uzamasını engellediğini kim söyledi?

Birde çok şınav çekebilmek istiyorsanız uzak doğu sporları yapmanız gerek. Kick Boks, Muay Thai gibi.

Arkadaşlar günde 1 bardak süt 1 bardak ayran ve yoğurt yiyorum. Şınav çekmemi kolaylaştırır mı? Biri fotoğraf atabilir mi hangi pozisyonda çekmem gerektiğini?
Fitness'in boy uzamasını engellediğini kim söyledi?

Birde çok şınav çekebilmek istiyorsanız uzak doğu sporları yapmanız gerek. Kick Boks, Muay Thai gibi.
Öğrenci olduğum için pek zamanım yok. Bana en kolay hangi pozisyon çekeceğimi söyleyebilir misin?

Arkadaşlar günde 1 bardak süt 1 bardak ayran ve yoğurt yiyorum. Şınav çekmemi kolaylaştırır mı? Biri fotoğraf atabilir mi hangi pozisyonda çekmem gerektiğini?

Öğrenci olduğum için pek zamanım yok. Bana en kolay hangi pozisyon çekeceğimi söyleyebilir misin?
Nizami çeksen yeter. Sadece şınav değil. Barfiks demiri al barfiks de çek. İkisi birlikte daha etkili olacaktır.

Öncelikle spor salonuna gitmeyi düşünmüyorsan bile iyi beslenmeyle başlaman lazım. Bir bardak süt içtim yeter bana demeyip, yeterli proteini alman, enerji için karbonhidrat içeren gıdaları tüketmen lazım. Yeterli enerjin olmazsa hem ağırlık kaldırmada hem de şınav, mekik gibi hareketleri yapmakta zorlanırsın. Aceleci olma bugün 1-2, yarın 20-30 olur. Youtube'da bu işi iyi yapan bazı kimseler var, onları takip edebilirsin. Beslenme ve egzersiz hakkında fikir sahibi olursun. Bu arada iyi yapan derken, biraz iyi araştırıp bulman lazım. Sadece protein tozu öneren reklamcılardan bahsetmiyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı