Sınav notlarım düşük geliyor

Herr mira

Hectopat
Arkadaşlar sınav notlarım hiç iyi gelmiyor. Durum biraz vahim. Hocalar klasik biçimde sordukları sorularda gidiş yolum doğru olmasına rağmen 0 yazmış ve 70 beklediğim sınavdan 48 aldım.
Birileri çıkıp çalışsaydın falan falan diyebilir ve demekte haklılar. Tüm sınavları umursayamadım. Canlı dersleri zaten anlamıyordum 0 bilgi ve verimsiz çalışma ile en fazla bu kadar oluyor. Sadece edebiyattan 90 almışım.
Şu an sadece 3 notum açıklandı:
Fizik 44.
Tarih 48.
Edebiyat: 90.
Hayatımda aldığım en düşük notlar bunlar ve bu işin aileye söyleme kısmı var ki en sıkıntılısı o belki yardımcı olursunuz. 2. dönem sınavlarına daha iyi çalışmalıyım sanırım. Tüm hayatım mahvolmuş gibi hissediyorum.

Hocam çok pişman olduğunuzu söyleyin anne ve babadır tabii ki affeder diye düşünüyorum ya da meraklı anı sona saklayın söylemeyin.

Hocam hiç anlayışlı insanlar değiller.
Söylediğim an sinirlenip bağırmaya başlarlar. Hiçbir anlayış beklenmez onlardan.
Gerekçe olarak hiçbir şeyi kabul etmezler bazen deli olduklarını düşünüyorum.
9 musun?
"First time, huh?" demek geliyor içimden.

9 çok güzel geçmişti.
10. sınıfım şu an.

Kolay gelsin hocam. Benim de sırf bu sınavlar yüzünden uyku düzenim bozuldu. Okuldan önceki günler gece saat 3-4 gibi yatmaya başladım. Sebebi ise aynı senin gibi bir durumda olmamdı. Çalışmamın karşılığı olarak Edebiyattan 85, Coğrafyadan 80 aldım. Gerisi açıklanmadı. Pek tasvip etmesem de sana da bu gecelere kadar çalışma mevzusunu tavsiye edebilirim. En azından 80 ve üzeri bir not almana olanak sağlıyor bu yöntem. Gün içinde 4 saatlik uykuyla zombi gibi dolaşıyorsun ancak yapacak bir şey yok. ☹ 2. sınavlarda dediğimi yapabilirsin.

Arkadaşlar sınav notlarım hiç iyi gelmiyor. Durum biraz vahim. Hocalar klasik biçimde sordukları sorularda gidiş yolum doğru olmasına rağmen 0 yazmış ve 70 beklediğim sınavdan 48 aldım.
Birileri çıkıp çalışsaydın falan falan diyebilir ve demekte haklılar. Tüm sınavları umursayamadım. Canlı dersleri zaten anlamıyordum 0 bilgi ve verimsiz çalışma ile en fazla bu kadar oluyor. Sadece edebiyattan 90 almışım.
Şu an sadece 3 notum açıklandı:
Fizik 44.
Tarih 48.
Edebiyat: 90.
Hayatımda aldığım en düşük notlar bunlar ve bu işin aileye söyleme kısmı var ki en sıkıntılısı o belki yardımcı olursunuz. 2. dönem sınavlarına daha iyi çalışmalıyım sanırım. Tüm hayatım mahvolmuş gibi hissediyorum.

Herhalde fizik kronik sorunlu çoğu kişi kötü alıyor. 😀

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00