Sınav notumdan düşük sözlü notu girildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@tuttttuuw2 böyle bir hakka sahip. İsterse 0 bile girebilir. Lakin mantıklı mı? Hayır. Adil mi? Hayır. Elinden bir şey gelir mi? Belki.

Tamamda hocam sadece biz konuşmuyoruz ki ayrıca derse sadece biz katılıyoruz arka 4'lü var bizim kimse derse katılmaz uyur herkes biz 4'ümüz katiliriz çünkü edebiyata ilgimiz var ama yine de 30u biz aliriz

Kızları seviyor da ne demek kocaman insan ayrımcılık mı yapacak?
Hocam ozaman neden böyle kiz grubu ve birkaç erkek harici çoğu kişiye not girmiş

Sozlu olarak derse katiliminiza bagli not veriliyor. Konusuyorsaniz dusuk verilmesi normaldir.
Ya zaten derste herkes uyuyor kimsenin edebiyata ilgisi yok.

Bazı hocalar böyle gıcık tipleme olabiliyor ailen ile okula gidin hocayla konuşun eğer konuşma dışında bir şey yapmadıysan böyle bir şey yapamaz (bende bu tarz bir sorun yaşamıştım)
Dersede katiliyorum

Tamamda hocam sadece biz konuşmuyoruz ki ayrıca derse sadece biz katılıyoruz arka 4'lü var bizim kimse derse katılmaz uyur herkes biz 4'ümüz katiliriz çünkü edebiyata ilgimiz var ama yine de 30u biz aliriz

Hocam ozaman neden böyle kiz grubu ve birkaç erkek harici çoğu kişiye not girmiş

Sınıfça toplanıp durumu müdürünüze söyleyin, sizi umursamazlarsa ailenize söyleyin onları ciddiye alırlar belki.

Derste herkes uyuyorsa ben 0 verirdim ve uyuyan herkesi rehberlige sevk ederdim. Edebiyata ilgisi yok diye bir sey olamaz. Lisedesiniz. Zorunlu ders ve tum liselerde ana ders bu. O zaman lise okumayacaksiniz.

Derste herkes uyuyorsa ben 0 verirdim ve uyuyan herkesi rehberlige sevk ederdim. Edebiyata ilgisi yok diye bir sey olamaz. Lisedesiniz. Zorunlu ders ve tum liselerde ana ders bu. O zaman lise okumayacaksiniz.
Bak işte anlatabildim mi sınıfta 8 9 kişiyiz aktif olarak her derse katiliriz ama birazcikta konuşuruz ama notumuz düşük
Ama uyuyan derse katılmayan kişilerin notları yuksek konuşmuyorlar diye

Sınavda yüksek almanız yüksek sözlüyü hak ettiğiniz anlamına gelmiyor. Derste şımarıklık yaparsanız, konuşursanız düşük verebilir. Bu konuda yapabileceğiniz bir şey yok, sözlü notu tamamen hocanın insiyatifindedir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı