Kızları seviyor sadece.
Kızları seviyor da ne demek kocaman insan ayrımcılık mı yapacak?
Toplanıp müdüre veya ailelerinize bildirmenizi öneririz.
Kızları seviyor sadece.
@tuttttuuw2 böyle bir hakka sahip. İsterse 0 bile girebilir. Lakin mantıklı mı? Hayır. Adil mi? Hayır. Elinden bir şey gelir mi? Belki.
Hocam ozaman neden böyle kiz grubu ve birkaç erkek harici çoğu kişiye not girmişKızları seviyor da ne demek kocaman insan ayrımcılık mı yapacak?
Ya zaten derste herkes uyuyor kimsenin edebiyata ilgisi yok.Sozlu olarak derse katiliminiza bagli not veriliyor. Konusuyorsaniz dusuk verilmesi normaldir.
Dersede katiliyorumBazı hocalar böyle gıcık tipleme olabiliyor ailen ile okula gidin hocayla konuşun eğer konuşma dışında bir şey yapmadıysan böyle bir şey yapamaz (bende bu tarz bir sorun yaşamıştım)
Sınıfça toplanıp durumu müdürünüze söyleyin, sizi umursamazlarsa ailenize söyleyin onları ciddiye alırlar belki.Tamamda hocam sadece biz konuşmuyoruz ki ayrıca derse sadece biz katılıyoruz arka 4'lü var bizim kimse derse katılmaz uyur herkes biz 4'ümüz katiliriz çünkü edebiyata ilgimiz var ama yine de 30u biz aliriz
Hocam ozaman neden böyle kiz grubu ve birkaç erkek harici çoğu kişiye not girmiş
Ya zaten derste herkes uyuyor kimsenin edebiyata ilgisi yok.
Derste herkes uyuyorsa ben 0 verirdim ve uyuyan herkesi rehberlige sevk ederdim. Edebiyata ilgisi yok diye bir sey olamaz. Lisedesiniz. Zorunlu ders ve tum liselerde ana ders bu. O zaman lise okumayacaksiniz.Tamamda hocam sadece biz konuşmuyoruz ki ayrıca derse sadece biz katılıyoruz arka 4'lü var bizim kimse derse katılmaz uyur herkes biz 4'ümüz katiliriz çünkü edebiyata ilgimiz var ama yine de 30u biz aliriz
Hocam ozaman neden böyle kiz grubu ve birkaç erkek harici çoğu kişiye not girmiş
Ya zaten derste herkes uyuyor kimsenin edebiyata ilgisi yok.
Bak işte anlatabildim mi sınıfta 8 9 kişiyiz aktif olarak her derse katiliriz ama birazcikta konuşuruz ama notumuz düşükDerste herkes uyuyorsa ben 0 verirdim ve uyuyan herkesi rehberlige sevk ederdim. Edebiyata ilgisi yok diye bir sey olamaz. Lisedesiniz. Zorunlu ders ve tum liselerde ana ders bu. O zaman lise okumayacaksiniz.
Sınav notundan düşük sözlü vermek yasaklansın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.