Sınav olmak istemiyorum!

harajukubarbie

Kilopat
Katılım
5 Şubat 2017
Mesajlar
983
Çözümler
2
Merhaba, lise 1'e gidiyorum ve bu konuyu açmamın sebebi uzaktan eğitimde konuları düzgün öğrenemememiz ve üstüne üstlük bu konulardan sınav olmamız. Biz birinci dönem sınavlarını olmuştuk fakat ikinci dönem sınavları da olacakmış ama benim konularda çok eksiğim var ve defterlerim bomboş. Düzgün verimli öğrenemediğim konulardan sınav olmak istemiyorum ve zorla yapılmaya çalışılması bir de diğerlerinin sınavının iptal olması fakat biz liselilerin zorla sınav olması bu durumlar zoruma gidiyor. Sınavlar iptal olabilir mi?
 
İlk dönemdeki sınavlar geçersiz sayılmıştı değil mi ? Bu seneyi not vermeden kapatmak istemeyebilirler, o yüzden bu dönem 1 veya 2 sınav yapılacağını ve bunlardan en az birinin sayılacağını düşünüyorum. Yani zaten lise dersleri çok ağır değil, 15 günlük sıkı çalışma ile eksiklerini kapatabilirsin.
 
GTASA_CJ.jpg


Sen dedin diye kaldıracaklar.
 
İlk dönemdeki sınavlar geçersiz sayılmıştı değil mi? Bu seneyi not vermeden kapatmak istemeyebilirler, o yüzden bu dönem 1 veya 2 sınav yapılacağını ve bunlardan en az birinin sayılacağını düşünüyorum. Yani zaten lise dersleri çok ağır değil, 15 günlük sıkı çalışma ile eksiklerini kapatabilirsin.

İlk dönem sınavları iptal olmadı 1 Marta ertelendi.
 
Dostum 11. sınıfım zerre canlı derslere girmedim kendim çalıştım evimde. Gerek internet olsun, gerek okul kitapları olsun. 10.sınıf notlarımı 2 ye katladım. Azıcık kendin çalış yapabilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı