Sınav olmak istemiyorum!

Arkadaşın bahsettiği senaryodan baz alarak konuşuyordum konunun genel öğretmenlerle alakası yok.

Onu bende biliyorum fakat böyle sınav ertelenince ya da olacaksın deyip ertelenince insanların ruh halide sıkıntıya giriyor. Bir an önce olalım bitsin 1.dönemden 3 sınav kaldı bizde ama 2.dönemi 1.dönem sınavlarıyla aynı anda diyorlar.
 
E tamam yine de o sınava beni hazırlaması gereken en azından yardım etmesi, öğretmesi gereken kişi öğretmen ben değilim ha yine ben isem neden okullara gidiyoruz?
Konuya şöyle bakmalısın,öğretmen sadece yönlendirici ve soru sorduğunda geri dönüt veren kişi konuyla ilgili,bazı öğretmenler sınavda çıkacak konuları da verir,örnek sorularda verir,sadece bi göz gezdirip sınava girilebilir,geçer not alınabilir,bazı öğretmenler konuyu öğrencinin öğrenmesi için biraz çaba gösterip öğrencinin kendinin anlamasını ister konuyu,uzaktan eğitimde sınav tabi ki de sağlıklı değil bana göre de...
Onu bende biliyorum fakat böyle sınav ertelenince ya da olacaksın deyip ertelenince insanların ruh halide sıkıntıya giriyor. Bir an önce olalım bitsin 1.dönemden 3 sınav kaldı bizde ama 2.dönemi 1.dönem sınavlarıyla aynı anda diyorlar.
2.dönem sınav tarihleri farklı dendi bizim okulda,şu an öncelik birinci döenmin not işlemlerini kapatmak
 
Konuya şöyle bakmalısın, öğretmen sadece yönlendirici ve soru sorduğunda geri dönüt veren kişi konuyla ilgili, bazı öğretmenler sınavda çıkacak konuları da verir, örnek sorularda verir, sadece bir göz gezdirip sınava girilebilir, geçer not alınabilir, bazı öğretmenler konuyu öğrencinin öğrenmesi için biraz çaba gösterip öğrencinin kendinin anlamasını ister konuyu, uzaktan eğitimde sınav tabii ki de sağlıklı değil bana göre de...

2.dönem sınav tarihleri farklı dendi bizim okulda, şu an öncelik birinci döenmin not işlemlerini kapatmak.

Zaten önceden de arkadaşın söylediği senaryoya göre konuştuğumu söyledim okumadan yorum yapmayın!

Ve söylediklerime ek olarak sizin dediğiniz öğretmen her yerde görülse ülkenin eğitim sistemi niye bu halde? Tamam tüm suç öğretmenlerde değil lakin hatrısayılır bir payını onlar da taşıyor.
 
Senenin başından beri canlı derslere girdiğim süre 2-3 haftayı geçmemiştir. Canlı derslerden istediğim verimi alamadığım için katılmıyorum. Tüm gün yatıp oyun oynuyorum sadece sınav haberlerini duyunca çalışmaya başlıyorum. Bir an önce ilk sınavların yapılmasını istiyorum. Keşke 15 gün öncesinden haber verilmeseydi fakat 20 kasıma kadar gördüğümüz konular sorulacakmış, 1-2 haftalık çalışmayla çok rahat halledilir. Tabi korkunuz cidden sağlıksa orası ayrı.
 
Aynı sorunu bende yaşıyorum yapacak bir şey yok kurunun yanında yaşta yanıyor ülkeyi bu hale getirenler utansın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı