Sınavı senesi spor yapmak mantıklı mı?

Rahatlamak ve kafa dağıtmak amacıyla mükemmel olur hocam fakat spor yapacağım diye ders çalışmamazlık yapmayın lütfen.
Ya da ders çalışacağım diye spor yapmamazlık 🗿 Fiziksel aktivite nörogenez denen nöron üretme olayına ciddi ölçüde katkı sağlar tabii ciddi manada aşırıya kaçmadığınız sürece.

Son düzenleme:
Bu sene YKS'ye gireceğim.
Vücudumu beğenmiyorum bu yüzden fazla yiyip spor yapacağım.
Dersime engel olur mu?
Olursa spor yapmayacağım.

Artık 2. döneme giriyorsunuz bence yaza kadar bu işe girmeyin işi ciddiye alın 1 seneniz heba olmasın keşke ocağa kadar yapup ocakda bıraksaydınız bpyunuz kilonuz kaçtı?

Eğer amacınız sadece sağlıklı olup biraz kilo almaksa yapılabilir. Ama işi biraz daha ilerletip hem ileriye yönelik ana dal olarak yapacaksanız mental bedelleri de oluyor (steroidden vs. bahsetmiyırum yanlış anlaşılmasın daha fazla büyük görünmek isterken aynada görüntünü hala beğenememe vs.)

YKS Senesinde Ankara Hukuk kazanmış birisi olarak önermiyorum. Her ne kadar Fitness ile içli dışlı olsam da yorucu olabiliyor. Hem fiziki hem mental olarak. Gün sayısını düşürerek yapmıştım. Ama herkes pek altından kalkamaz bu yükün. EA olmasına rağmen zorlandım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı