Sınavın sorularını veren öğretmen nasıl şikayet edilir?

l3rtyz

Hectopat
Bir öğretmenimiz yaptığımız sınavın sorularını örnek sorular altında bir kağıda yazıp fotoğraflayıp sınıf gruplarında paylaştı ve bunları soracağını söyledi, sonra ise örnek sorular adı altında attığı soruların aynısı sorarak adalet ortamını tamamen yok etti. Sınıfta herkes soruları ve cevaplarını ezberleyip yüksek notlar aldı. CİMER'e şikayet etmeye çalıştığımda bir hata oluştu diyor şikayet edemiyorum, bu öğretmeni nasıl şikayet edebilirim?

Bir öğretmenimiz yaptığımız sınavın sorularını örnek sorular altında bir kağıda yazıp fotoğraflayıp sınıf gruplarında paylaştı ve bunları soracağını söyledi, sonra ise örnek sorular adı altında attığı soruların aynısı sorarak adalet ortamını tamamen yok etti. Sınıfta herkes soruları ve cevaplarını ezberleyip yüksek notlar aldı. CİMER'e şikayet etmeye çalıştığımda bir hata oluştu diyor şikayet edemiyorum, bu öğretmeni nasıl şikayet edebilirim?

Eğitim sistemi cok iyi mi hocam da böyle bir şeye gerekli buluyorsunuz hoca ne güzel vermiş işte ezberleyin geçin.

Hocalar her daim böyle kıyaklar yapmaz. İyi niyetini suistimal etmeyin.

Sınıf birincisi iseniz diğer derslerde zaten öne geçersiniz. Şu an herkes eşit çok dürtmeyin bence.

İllahi şikayet edeceğim diyorsanız asosyal olarak yorumluyorum. İlçe müdürlüğe kanıtlar ile beraber mail at gerisi hallolur.

Amacım kopya verdiği için etmek değil, öğretmeni uğraştırmak istiyorum şu ana kadar yaptıklarından dolayı ve en sağlam kanıtım da bu.

Hocam oda size perofrmans notları ile ugrastırır bizim tarih hocamozda eskiden soruları veriyordu ceza yediği bize cektirmedsiğni bırakmadı bence seytanı uyup oyle seyler yapmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı