Sınavlar ertelenecek mi?

Ziya ilk bakan olduğunda sınavları kaldıracağız, sınavsız sistem yapacağız falan diyordu. Yıl oldu 2020 artık sınavsız okul olmaz diye düşünüyor olmalı.
 
1. sınavı geçtim 2. sınavları bile yapabilirler gözlerini karartıp. Zor değil, sınavdan sonra vaka artışı olsa bile medyaya yansıtmayıp az gösterirler. Sonrasında bir sorun yok, yallah 2. sınavlara deyip 2. sınavlara yollayabilirler. İsterse 10M tweet atılsın ne Ziya Selçuk'un umrunda olur, ne de üst yönetimin umrunda olur.
Birinci sınavlardan kaçış yok ama ikinci sınavları ertelemeliler, 1 hafta arayla sınav mı yapılır?
1 hafta arayı geçtim eğer 2. sınavları yapma kararı alırsa bu bir ihtiyaçtan çıkıp sadece üst yönetimin fantezisine döner. Tamam, ilk sınavları olmalıyız ki ellerinde resmi bir belge olup öğrencileri ona göre ayırt etsinler. Fakat 2. sınavların gram bir mantığı yok, asla yapılmamalı.
 
Bu sefer kesin oalcağız kanka çalış çalışabildiğin kadar ben günde 6 saat çalışıyorum hep gerçi bir şey anlamıyorumda uzaktan eğitim verimsiz oldu maalesef devlet kitapları da yetersiz biraz o yüzden yardımcı kaynaklardan çalışıyorum.
 
YouTube'dan falan videolar izle eğer ki öğretmenleriniz biraz acıyıp kolay yaparsa YouTube'daki anlatımlar faydalı olur ama bizim sınavlar bayağı zor olacak sanırım klasik olacağımız için ezberlemeye çalışıyorum mecbur.
 
Bu da çok sıkıntılı bir konu millet bu sınavlarda batıracak gibi duruyor 2.sınavlar en azından milletin aklında ezberinde olan yerler olacak eğer ki ortalamalar gerçekten çok düşük olursa yapmaları yararımıza bile olur her şeyin hayırlısı diyelim.
Hocam asıl 2. sınavlar tam bir felaket olur. 1. dönemin tüm konularını tek sınavda göreceğiz. Açıkçası daha fizikte ilk ünite konularını tam bilmezken 2 ünite bilecek olmam hiç hayırlı değil benim açımdan.
 

Geri
Yukarı